Voetbalschoenen

  Nike Mercurial Play Fire

  31 jan, 2018

  Nike Mercurial Play Fire
  De Nike Mercurial Superfly V Play Fire

  Nike Mercurial Play Fire

  Jouw eerste indruk op het veld is met de Mercurial Play Fire explosief. Deze rode voetbalschoen heeft met geweven Nike Flyknit-materiaal een kenmerk in huis dat voor jou aanvoelt als een verlenging van jouw huid. Vloeiende acties op de voorvoeten; jij bent ertoe in staat door de pasvorm van Dynamic Fit Collar. En de compressie-pasvorm laat jou door de bijbehorende sok jou uitvoeren wat jij in het hoofd hebt. Ultieme grip van jouw voet op deze schoen door de geïntegreerde Flywire-kabels.

  Lichtvoetig kun jij op de volgende tegenstander afkomen. Met de swoosh op de buitenkant van de schoen, de letters Nike aan de binnenkant. En het strakke ontwerp om jouw opponent af te schrikken. De rode veters zorgen voor het strakke gevoel waar jij naar op zoek bent, een schoen als een natuurlijk onderdeel van jouw lichaam.

  Neymar JR is de grootheid die jou is voorgegaan. Hij vlamt en jouw bewondering leidt tot grootste prestaties met de Mercurial Play Fire. De zool is nieuw: een 3D zool met contouren van de voet en een extreem goede grip. Dit weerhoudt jouw voet van wrijving. Schuiven in de schoen is verleden tijd door het Nike grip-systeem van de inlegzool. De Nike V16 zoolplaat zit laag in de schoen geperst, om jouw middenvoetsbeentje efficiënt te ondersteunen.

  Deze schoen is voorzien van een 3D-ribconstructie met extra textuur. Jouw balcontrole gaat hiermee grenzen verleggen, zelfs op de hoge snelheden die jij in sprint of dribbel bereikt. Tel daarbovenop de ACC Technologie, ongeacht de weersomstandigheden hou jij de bal strak bij jouw voeten.

  Het lage model heeft geen sok, maar wel alle andere voordelen van de Mercurial Play Fire. Kleurtinten verschillen ook in vergelijking met het moedermodel. Vurig is het lage model sowieso, trek ‘m aan en jij bent niet stoppen.