Voetbalschoenen

  Nike Mercurial Pitch Dark

  Gemaakt voor explosieve snelheid.

  27 jun, 2017

  Nike Mercurial Pitch Dark
  De zwarte Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark

  Een racket die opstijgt 

  Nike Mercurial zet de Pitch Dark Pack 2017 in de spotlights. Alle modellen van deze nieuwe release krijgen een plek in een bijzondere tentoonstelling. De combinatie aan kleuren waarmerkt de ontvlambaarheid. Zwart, rood en wit. Met de Nike Mercurial Pitch Dark voetbalschoenen ervaar jij explosieve snelheid als de ultieme uitdaging.

  Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark

  De Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark is een museumstuk van 191 gram. De pasvorm, de balcontrole, de grip. Alles in optima forma. Met de voetbalschoen presenteer jij een raket. De Superfly Pitch Dark straalt deze power uit. De schoen met de revolutionaire sok, ooit bedacht door hardlopers. De Dynamic Fit kraag vormt de basis van de optimale pasvorm. Zwart van kleur met de rood-gestreepte vleugel. Er zit dynamiek in. De compressie nog beter dan voorheen. Nike is de uitdaging aangegaan en heeft de feedback van de gebruiker opgevolgd. Uitgangspunt: van de voet en de enkel één maken. De bewegingen natuurlijker, rekbaarder en de afleidingen minimaal. Het is gelukt en de Dynamic Fit kraag heeft nog nooit zo optimaal aangevoeld. Aan de bal ben je uiterst beweeglijk en vrijer dan ooit tevoren. Superfly zit in het DNA. Nike Flyknit en Nike Flywire zijn specificaties die jou laten vliegen op het veld. Draag de schoen en ervaar de uitstekende omsluiting, de naadloze knit en de kabels. Revolutionair. De makers zijn er trots op en de dragers uiten dit gevoel. De Superfly Dark Pitch is zwart en aan de binnenkant van de schoen stralen de witte letters: FLYKNIT en ACC, All Conditions Control. Aan de buitenkant: MERCURIAL. Het meest explosieve model van Nike. De ribconstructie toont zich in een lichtere kleurcode zwart. Het accentueert de wrijving die het creëert en bezorgt jou de optimale balbeheersing. Samen met de NikeSkin technologie brengt de techniek van deze Nike Mercurial jou in extase, alsof je op blote voeten speelt. Zo dichtbij voel jij de bal aan de voet. De witte 3D zool laat je stoppen en starten wanneer jij dat wilt. De passie voor innovatie stroomt door de schoen. De Superfly v Pitch Dark is de snelste Superfly die Nike ooit gemaakt heeft. Veertig procent lichter is de V16 zoolplaat dan de voorgaande editie van Mercurial Superfly. Geperst nylon creëert de magie binnen de zoolplaat. Vliegensvlug op de rode pijltjes-noppen maar altijd blijven je voeten koel. Daar zorgt de inlegzooltechnologie Texon HeatShield™ voor. Het zijn de details die deze schoen doen opstijgen. Het Nike Grip systeem, de constructie zonder tong en de anatomische zool. Stuk voor stuk, kunst binnen de kunst. Deze voetbalschoen is hoogwaardig, net als de materialen. De kleuren zijn oppermachtig en kenmerken de drijfveer van Nike Mercurial Superfly. Zwart voor de daadkracht. Rood voor het vuur. Wit voor de vreugde op het veld. Trek de sok aan en stijg boven jezelf uit.

  De zwarte Nike Mercurial Vapor Pitch Dark
  De zwarte Nike Mercurial Vapor XI Pitch Dark

  Nike Mercurial Vapor XI Pitch Dark

  In deze voetbalschoen heerst de bravoure van het merk. De Vapor Dark Pitch is zwart van kleur en gemaakt van premium synthetisch leer. Donkergrijze strepen banen zich een weg van de punt tot aan de hiel. Steeds ietsje lichter. Het gradiënt effect geeft schwung aan de schoen. Explosief is het design en aanstormen het doel. Buitenkant schoen: Swoosh logo, groot in het wit. Binnenkant schoen: hoofdletters NIKE, groot in het donkergrijs. Met de Nike Mercurial Vapor XI Pitch Dark ga je voor flair, vaart en kracht van beweging. Het tongloze bovenstuk vormt zich naar jouw voet en de kleur zwart versterkt het optische aspect van de perfecte fit. Het contrast van deze donkere kleur is te vinden aan de onder- en de bovenkant. De ultralichte Nike 3D zool in het wit, de rode punten op de noppen en de rode lijn bovenaan de instap van de zwarte schoen. De drie kleuren versterken elkaars aanwezigheid. Bij het aantrekken van de Vapor Dark Pitch beleef je de kracht van deze machtige kleurencombinatie. Met witte letters op de zwarte achtergrond toont ACC de innovativiteit van het merk. Tussen de zwarte veters staat All Conditions Control op de schoen gegraveerd. Of het nu mooi of slecht weer is, jij hebt altijd de controle over de bal. ACC voor de consistentie en de NikeSkin technologie om je voet dicht bij de bal te houden. Met de bal aan je voet kies jij de momenten om te schakelen, op een zool die nu 40% lichter is dan zijn voorganger. Het is de lichtste Nike Mercurial ooit gemaakt en weegt niet meer dan 167 gram. Om de grip extra kracht bij te zetten heeft Nike de nieuwste technologieën toegepast. De anatomische zool, de ribconstructie en de Texon HeatShield™. Het zijn jouw hulptroepen op het veld. Bij de Nike Mercurial Vapor is grip meer dan een begrip. In het zwart-wit staat met hoofdletters NIKE GRIP INSOLE TECHNOLOGY geprint op de binnenkant van de zool. Het is een belofte: slippen doe je niet. Alles komt samen bij de gouden formule van Nike Mercurial Vapor: snelheid, grip en controle. Het woordmerk MERCURIAL aan de zijkant van de schoen is een statement. Deze voetbalschoen laat jou remmen en versnellen op de voetbalvelden van morgen.

  De zwarte Nike Mercurial Veloce Dark Pitch Pack
  De zwarte Nike Mercurial Veloce III Dynamic Fit Pitch Dark

  Nike Mercurial Veloce III Dynamic Fit Pitch Dark

  Een natuurlijke pasvorm en een vederlicht design. Daar legt de Nike Mercurial Veloce de focus. De Pitch Dark editie van Veloce straalt de klasse uit van een vliegmotor. De basis is zwart en de uitstraling is pakkend. Over de hele bovenkant maken lichte ronde lijnen de ribconstructie. Ontworpen voor balbeheersing tijdens alle weersomstandigheden. Bij het dragen van deze voetbalschoen ervaar je de controle. Als een piloot in een straaljager. De verfijnde textuur is ervoor gemaakt om jou te laten heersen op het veld. De constructie zonder tong weerlegd de afleiding, het brengt de schoen en de voet samen. Met de Dynamic Fit kraag om de enkel is de pasvorm subliem. Lichte microvezels zorgen voor de snelheid en de TPU-overlay maakt de schoen van 194 gram duurzaam. Het zijn de technieken en de kleuren die de Veloce Pitch Dark onopvallend laten opvallen. De doorschijnende rode noppen en de compleet zwarte sok. NIKE groot in het grijs, MERCURIAL klein in het wit en het Swoosh logo groot in het wit. Daar op de punt van de schoen. Het staat symbool voor het hart van een winnaar. De tijd is aangebroken. Start jouw motor en vlieg op het veld.

  De zwarte Nike Mercurial Pitch Dark Pack
  De zwarte Nike Mercurial Victory VI Pitch Dark

  Nike Mercurial Victory VI Pitch Dark

  Hoe een voetbalschoen om je voet zit is allesbepalend. Victory betekent overwinning. Bij dit model is de pasvorm superieur. Het synthetische materiaal en de microstructuur zorgen voor de ideale fit. De microvezels zijn licht en minimalistisch om jou een betere balbeheersing te geven. De ribconstructie met de grijze kabels en het tongloze zwarte bovenwerk maken de pasvorm. Je kunt kiezen met of zonder Dynamic Fit kraag. In de Nike Mercurial Victory ervaar je de verfijnde textuur. Zacht synthetisch leer versterkt het balgevoel, een duurzame techniek uit het NikeLab. De rode FG noppen in het groene gras, chevronvormig op de witte zool. Het resultaat: afremmen en opstarten gaat soepel. Trots graveren de ontwerpers de Nike Mercurial Victory Pitch Dark. Het Swoosh logo klein boven de zwarte veters en groot op de punt. NIKE aan de binnenkant van de schoen. MERCURIAL op de binnenkant van de zool en op de zijkant van de schoen. De kleurencombinatie zwart, wit en rood toont de allure van de overwinning. Een voetbalschoen van 235 gram. De succesformule is een optelsom: pasvorm + balgevoel + grip = explosiviteit. De schoen is gemaakt voor pure winst. Draag de Nike Mercurial Victory VI Pitch Dark en jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken. Op het veld ben jij vogelvrij.

  Snelheid op de velden

  In het Swoosh logo zie jij snelheid. De Nike Mercurial Pitch Dark voetbalschoenen liften jouw voeten op, snel vooruit. Een oogstrelende actie en uit het niets ben jij weg. Uit het oog van de opponent. De technieken van de schoen voeren de energie op. Het rood is vurig, net als jouw hart. Stoer is het zwart en wit. Deze collectie heeft dynamiet in iedere vezel. Explosief storm jij voorbij.