Voetbalschoenen

  Nike Mercurial Lock In Let Loose

  Voor explosieve trucs.

  3 aug, 2017

  Nike Mercurial Lock In Let Loose
  De zwart oranje Nike Mercurial Superfly V Lock In Let Loose

  Let the game begin

  De lichtmasten zijn vandaag niet nodig. Het veld is gesproeid en de zon schijnt over het vochtige gras. Al vroeg in de ochtend was jij opgestaan, met een glimlach van oor tot oor. Het nieuwe seizoen gaat beginnen en jij wilt stralen op het veld. Nike opent de Lock In Let Loose Pack met de Mercurial als snelste schoen. Zwart voor de strijd en Laser Orange voor het creatieve.

  Nike Mercurial Superfly V Lock In Let Loose

  Het is zover. De lessen van het afgelopen seizoen vormen de houvast voor wat er komen gaat. Nog een klein halfuurtje, dan begint die eerste wedstrijd. Als een sok trek je de Nike Mercurial Superfly V aan. De dynamic fit kraag omsluit de voet als nooit tevoren. De compressie is perfect: strak en rekbaar. De dunne oranje strepen vormen de vleugel op de zwarte kraag. Ook je teamgenoten beginnen te stralen. Twee kleuren vloeien in elkaar over, het strijdbare zwart en het kunstzinnige oranje. Iedereen ziet jouw veelbelovende grijns. Lock in. Je staat op en schud de benen los. Een nieuw seizoen, nieuwe kansen. Het vertrouwen stroomt door je lichaam. De grote Swoosh op de punt van de schoen en NIKE aan de binnenkant. Zwart-wit op oranje-zwart. In deze schoen ben jij onverslaanbaar. MERCURIAL aan de zijkant van de hiel staat voor jouw explosiviteit. Strijdvaardig betreedt jij het veld. Motregen, een beetje mist en met wat geluk schijnt de zon er zo doorheen. Wat er ook gebeurd, ACC stelt jou gerust. All Conditions Control. Een materiaalbehandeling voor het ultieme gemak. De bal rolt en jij zoekt positie. Daar op de flank, daar ligt de ruimte. Je zet af op de gele pijltjes-noppen en schiet als een speer vooruit. De nieuwe 3D zool van Superfly is 40% lichter en ongenaakbaar. Een lichtflits van 191 gram verwarmt de lucht. Je bent gezien en de bal vliegt jouw kant op. Eroverheen. We zijn pas net begonnen en nu al een eerste kans. Het bovenwerk van de schoen is hiervoor gemaakt: geen tong = geen afleiding. Je springt de lucht in en NikeSkin streelt de bal. Zo op de voet. Optimale balbeheersing. Voor nagenieten geen tijd want verdedigers stormen al jouw kant op. De schoen is zo licht dat vandaag alles lijkt te kunnen. Je voelt je kunstzinnig “het Barefoot-Like gevoel” en een kleine seconde later versnel je, alsof je op het strand 5 tegen 5 aan het spelen bent. Afremmen en afzetten en sensatie voorop. Nike Grip ondersteunt jouw spel. Het houdt de voet op zijn plek en Texon HeatShield™ verkoelt de hitte van jouw vlammende acties. De naadloze Nike Flyknit en geïntegreerde Nike Flywires maken het af. Zoals een befaamd schilder de laatste puntjes op de i zet. De ideale pasvorm is een feit. Jij houdt van deze kunst. Nog één actie. Het moet onverwachts, als hij even wegkijkt, dan verwarren. Lock out. In millisecondes beleven we een spektakelstuk: tikje vooruit, sleepje terug, een nieuwe truc en weg ben je. Supersnel. Superfly. Jij racet iedereen voorbij.

  De oranje zwarte Nike Mercurial Vapor XI Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Mercurial Vapor XI Lock In Let Loose

  Nike Mercurial Vapor XI Lock In Let Loose

  Levendig. Rap. Vaart. Jij denkt aan niets anders dan sprinten op het veld. Het is rust, 0-0 en je voelt dat er meer in deze wedstrijd zit. Hier valt iets moois te halen. De kleedkamerdeuren gaan open en iedereen zoekt zijn plek op de banken. Er valt een stilte. Jij weet dat de Vapor voetbalschoenen nog lang niet alles hebben losgelaten. Even doe je de schoenen uit. Je pakt er één op en streelt de textuur van de upper. Je realiseert je waartoe deze Vapor XI in staat is. Vederlicht, 167 gram aan baanbrekende potentie. De limoengroene binnenzool vangt jouw blik, met zwarte letters staat er: NIKEGRIP Insole Technology. Innovatie ten voeten uit. Tussen de zwarte veters door stralen de witte Swoosh en het ACC woordmerk van Nike. Wit op zwart toont de daadkracht van de schoen. No-nonsense. Het is te zien aan het immense Nike logo op de punt van de schoen en de hoofdletters NIKE aan de binnenkant. In diezelfde kleuren. Wit en zwart. Genoeg gedroomd en tijd voor actie. De motiverende speech van de trainer en het luide geklap van je teamgenoten steekt aan. De adrenaline stroomt door het lichaam, jij kan niet wachten tot die tweede helft begint. Je trekt de Nike Vapor schoenen weer aan. Klaar voor de strijd, lock in. Nike Flyknit en Nike Flywire verzorgen de omsluiting. De Vapors zitten direct goed, het synthetisch leer is premium. We gaan ervoor, één voor allen, allen voor één. Op naar het veld en op naar het fluitsignaal. Je staat er. Op het vers gemaaide gras. En het publiek ziet dat er iets veranderd is. In de kleedkamer, daar moet iets gebeurd zijn. De tegenstander neemt de aftrap en de jacht is geopend. In een mum van tijd veroveren jullie de bal. De spelverdeler van het team zoekt jou. Hij weet als geen ander dat jij iets kan forceren. Juist nu de wedstrijd dat nodig heeft. Laag en strak raast de bal jouw kant op. ACC verzorgt de aanname en NikeSkin het vervolg. De bal kort aan de voet, kleine tikjes, korte bewegingen, megasnelle acties. De transparant-gele noppen glimmen op het veld. Pas op, een sliding. Acuut reageert de Nike 3D zool en de extra versnelling is ingezet. Let loose. Turbo op die motor. De V16 zoolplaat is 40% lichter dan de eerdere Vapor en deze noppen zijn ervoor gemaakt. Afzetten en gaan. De geïntegreerde tong van Tejin Microfiber Leder vorm zicht naar jouw voet. In de Mercurial Vapor XI Lock In Let Loose ben jij onverslaanbaar. Jij beseft dit en met een charmante bluf speel jij iedereen weg.

  De oranje zwarte Nike Mercurial Veloce III Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Mercurial Veloce III Lock In Let Loose

  Nike Mercurial Veloce III Lock In Let Loose

  In de muziek is Veloce een aanwijzing voor hoog tempo. Jij omarmt dit, in de compositie zit de kunst en in het tempo zit jouw stimulans. De Mercurial Veloce III heeft gele en zwarte strepen over het oranje vlak. Het design is uitnodigend. Jouw voeten willen dansen en zingen op het veld. Lock in en let loose is precies wat jij over drie minuten gaat doen. Eerst de omsluiting, de instap van de enkel tot de voet. De dynamic fit kraag verzorgt de verbinding en de microvezels vormen zich naar jouw voet. In een ogenblik ervaar je een sublieme wisselwerking tussen aanzicht en kunde. Het oranje kleurt de ruimte en het zwart tekent de strijdvaardigheid. Het team en jij schudden de benen los. De lock-in is een feit. De doorzichtige gele noppen betreden het groene gras. Het spel is begonnen. De Mercurial Veloce III is swingend en bedrijvig tegelijkertijd. Heerlijk, een schoen die jou begrijpt. De bal is aan je voet en plots begint het licht te regenen. De ribconstructie is hiervoor gemaakt. Om sterk te staan wanneer het nodig is, door weer en wind. Bekwaam beheers je het moment. Je schiet de bal een stukje voor je uit en racet er achteraan. Geheel onverwachts passeer jij drie verdedigers. Puur op snelheid, de ultralichte Nike 3D zool brengt de benen in vervoering. Die laatste paar meters en de keeper komt uit. Praktisch sta jij één op één. Let loose. Je ziet iets wat niemand anders ziet. Je doet het onverwachte. Een schaar links en met de rechtervoet, buitenkant schoen, tik je de bal zo in de ruimte. Jij voelde dat je compagnon is meegelopen en gunde hem de goal. Het is elan in optima forma. Nike juicht mee en toont jouw verve in de Veloce. De voetbalschoen van 217 gram, aan de binnenkant: NIKE in het wit; aan de buitenkant: de zwarte Swoosh wit omlijnd en MERCURIAL in het wit. Het zijn parafen van de kenner. De specialist. Nike Mercurial en jij houden van de Veloce. Toewijding het sleutelwoord en de explosieve sprint als ongenaakbare techniek.

  De oranje zwarte Nike Mercurial Victory VI Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Mercurial Victory VI Lock In Let Loose

  Nike Mercurial Victory VI Lock In Let Loose

  Kom op mannen, we moeten winnen. Je staat aan de aftrap van de tweede helft, 0-1 achter. Onnodig. Je kent de wetten van het voetbal en de alom bekende gezegdes. Die eerste wedstrijd van het seizoen die moet gewonnen worden, want een goed begin dat is het halve werk. Toepasselijk zijn jouw schoenen: de Mercurial Victory VI uit de Lock In Let Loose collectie. De zwart-oranje voetbalschoen deelt jouw mening. Verliezen is geen optie. Zeker niet vandaag, hier in eigen huis. De chevronvormige noppen op de witte zool zijn er klaar voor. Het afzetten en remmen kan beginnen. Boos was je zojuist maar je gedachtes klaren op. Een heldere ingeving passeert de mind: strijden zal het worden en kunstzinnig zal het zijn. Lock in, dit besef is goud waard. Je laat de bal het werk doen en het team doet mee. Langzaam naar de helft van de tegenstander en uit het niets die versnelling. Scoren en winnen als enig doel. Er is overwicht maar de minuten verstrijken. Die defensie wil jij openbreken. Je vraagt de bal, van ver zal die moeten komen. Maar hij komt. Aanname op de borst. Vervolgens op de knie, en de bal staat voor je voeten. De 235 gram is geactiveerd. Het zachte synthetische leer verzorgt de perfecte touch. De eerste actie is een feit. Razendsnel schiet jij voorbij. De voorgevormde inlegzool dempt de landing van iedere korte sprint. Volledig in je element doe jij iets ongekends. Een schijnbeweging, en wat voor één. Het is de 62ste minuut en iedereen weet het nu, die overwinning die gaat komen. Victory en jij stralen op het veld.

  Jij bent op een missie

  Jouw voeten willen meer uit een schoen halen. Het maximale. Bij de korte runs, de lange runs, overal moet dynamiek in zitten. Onverwacht iemand kunnen truken en versnellen. Weg zijn, zomaar uit het niets. Jouw manier van voetballen is explosief en vindingrijk. Lock in die Nike Mercurial en Let loose het hele seizoen lang.