Voetbalschoenen

  Nike Mercurial 5 CR7 Cut to Brilliance

  Onverslaanbaar.

  13 okt, 2017

  Nike Mercurial 5 CR7 Cut to Brilliance
  De witte Nike Mercurial 5 CR7 Cut to Brilliance

  Het ijkpunt voor hardheid

  Diamant. Oud Grieks voor onverslaanbaar. Ronaldo weet het. Zijn skills heeft hij tot in perfectie geslepen. Hij is klaar voor de Nike Mercurial 5 CR7 Cut to Brilliance. Zijn lichaam tot in de puntjes afgetraind, met één doel voor ogen: het ijkpunt voor hardheid; 10 op de hardheidsschaal van Mohs. Voor niets minder traint hij elke dag op en buiten het veld. Onbereikbaar voor velen. Te aanschouwen door iedereen.

  Nike Mercurial Superfly 5 CR7 Cut to Brilliance

  Wie is de ware kristal: De Nike Mercurial Superfly 5 CR7 Cut to Brilliance of Ronaldo zelf? Zeg jij het maar. Beide zijn ze stralend, onaantastbaar en een genot om naar te kijken. De combinatie is heilig. Zijn voet om deze schoen overstijgt ieder woord van klasse. Flyknit om de voet, de Dynamic Fit kraag om de enkel en de Flywire kabels als vleugels van het tongloze bovenwerk. Magisch. In elk detail de allure, in elke vezel de ongenaakbaarheid. ACC in controle van het weer. De kleuren zijn afgestemd op zijn carrière. Het zilver en wit als de samensmelting van een diamant en zijn club “Los Blancos”. Zwart en vele kleuren van de regenboog als accenten van de magie. Zijn sterke benen accentueren zijn lancering. Hij zet af en versnelt. De Swoosh is oppermachtig, daar in het groot, op de punt van de Superfly 5 CR7 Cut to Brilliance. 191 gram ontwikkeld voor pure snelheid. MERCURIAL wil vaart en zet zijn handtekening met zwarte inkt op de buitenkant van de hiel. Het stadion is uitverkocht, deze aanschouwing is onbetaalbaar. Vanaf de warming-up tot aan de laatste knipoog. Een diamant als Ronaldo glanst altijd. Glamour in elke blik, flair in elke touch. Het speelse gemak straalt over het veld. Hier staat een voetballer van het hoogste karaat. Bal even op de borst en even op de tenen. De transparant-zwarte chevrons bouncen smoothly op en neer. CR7 staat er aan de binnenkant schoen, onmisbaar mooi. Hij staat te genieten en zijn show is hemels. Gladgeschoren kuiten, de vette kuif en zijn resolute blik maken van hem een bemind model. Vrouwelijk schoon droomt weg bij zijn presentie. Zijn schoten zijn strak, de scharen explosief en zijn kapbewegingen niet te overzien. NikeSkin is toonaangevend: Mesh houdt de voet dichterbij de bal. Ook in de lucht wil je hem niet tegenkomen – uit het niets op volle kracht lanceert de vernieuwde witte 3D-zool zo zijn imposante postuur meters de lucht in. Hij dribbelt razendsnel, is niet bij te houden, de speciale ribconstructie koestert ieder balcontact en met NikeGrip in zijn beheer breekt hij record na record. De anatomische zool fine-tunen de grip en geven een subliem gevoel. De feiten liegen er niet om. Iedereen mag het weten: arrogant of niet, de ware Ronaldo is niet te peilen. Baseer de beste speler op statistieken en hij staat voor je. Cristiano Ronaldo is de voetballer van nu: stats are key. Hij meet zijn verleden en ontdekt hiermee zijn toekomst. Aanlopen bij vrije trappen, schoten op doel, sprints op Texon HeatShield™, alles op de millimeter nauwkeurig. Weten waar je moet staan en juichen zoals de fans dat willen zien: zelfverzekerd. Jij bent de allerbeste. De allergrootste. Zij die anders zeggen zul jij overtuigen. Er is maar één manier: scoren, versnellen en als een kristal het zonlicht openbreken. Het licht kleurrijk laten doorschemeren en even kleurrijk weerkaatsen. Fel en prachtig. Jij bent op een missie. Slijpen in het krachthonk. Blinken op het veld.

  Om iedere voet een gepolijste diamant

  Het oppervlak van de Mercurial 5 CR7 Cut to Brilliance glanst. Een diamantsteen wordt niet mat. De grote hardheid behoedt de schoen van verzwakking. Ronaldo staat rechtop, zijn torso is stevig, zijn benen zijn geladen met karaat en om iedere voet straalt een gepolijste diamant. Zijn schoenen, zijn carrière, zijn leven. Alles is glansrijk.