Voetbalschoenen

  Nike Magista Pitch Dark

  Voor de spelmaker.

  5 jul, 2017

  Nike Magista Pitch Dark
  De zwarte Nike Magista Obra II Pitch Dark

  Alles onder controle

  Nike Magista brengt een nieuwe release uit in al zijn modellen: de Pitch Dark Pack 2017. De groene details op het zwart-witte geheel showen de creativiteit. Met de Nike Magista Pitch Dark voetbalschoenen verleg jij het spel.

  Nike Magista Obra II Pitch Dark

  De Nike Magista Obra II Pitch Dark is ontworpen voor magiërs op het veld. Zij die de bal niet verliezen en temporiseren als de wedstrijd daarom vraagt. De technieken zijn ingezet. Balcontrole en creativiteit als hoogst genoten combinatie. De kleuren? Zwart, wit en groen. Het zwarte reliëf op het bovenwerk laat de bal voortreffelijk op je schoen vallen. De Dynamic Fit kraag voor de precieze pasvorm. Perfect om de enkel, perfect om het onderbeen, perfect om de voet. De inwendige hielkap maakt de formatie compleet. Alle touwtjes zijn in handen om de wedstrijd naar je toe te trekken. De ACC technologie waarborgt jouw controle tijdens alle condities. Bij regen, bij zon en bij storm. Flyknit verzorgt de ventilatie en de stretch. De innovatieve 3D-structuur de smooth touch. En Kanga-Lite de zachte en flexibele pasvorm. Het is een meesterlijk item. Voorop de schoen maken drie zwarte noppen jouw bewegingen onnavolgbaar. De ‘ronde driehoek’ vormt een unieke draaizone. Het doel? Behendigheid. Razendsnel zijn in korte draaien met de voorvoet. Bij de Nike Magista Obra II is de besteedde aandacht af te lezen aan de details. De noppen werken samen met de EVA-inlegzool. Het minimaliseert de belasting en laat het comfort zegevieren. Deze voetbalschoen is een beeldwerk, gesigneerd door MAGISTA aan de achterkant van de schoen. Verticaal op de hak, groot en stoer in zijn aanwezigheid. De Swoosh aan de zijkant en iets kleiner aan de binnenkant. Een lichtere kleurcode zwart omlijnt het witte Nike logo en de accenten van het frame. Lichtzwarte strepen als achtergrond van de Swoosh. Nike is trots op de technisch-begaafde voetbalschoen en toont dit aan de wereld: Flyknit en ACC staat er geschreven op de binnenkant voet, en het Nike gripsysteem op de binnenkant zool. De Magista Obra II Pitch Dark is een exemplaar voor de bewonderaar. Van binnen naar buiten, creatief en flexibel. Het allermooiste haalt de voetbalschoen in jou naar boven. Op één voorwaarde: durf is een must. Draag de schoen en artistiek is jouw balbeheersing.

  De zwarte Nike Magista Orden Pitch Dark
  De zwarte Nike Magista Orden II Pitch Dark

  Nike Magista Orden II Pitch Dark

  Een ontwerp voor de ideale fit. Nike Magista heeft de pasvorm van de Orden II opnieuw tot kunst verheven. De Flyknit technologie omsluit de voet en een tongloze constructie zet afleiding buitenspel. Het maakt jouw spel dynamisch. De Dynamic fit kraag zit stevig om het onderbeen en tegelijkertijd los genoeg voor jouw flexibele bewegingen. Op het veld voel jij de demping van de hiel. Het speciale design van het hielstuk loopt schuin af voor de natuurlijke vorm van de achilleshiel. De schoen is gemaakt voor souplesse. Buigzaamheid, wendbaarheid en vlotheid vormen een driehoeksverhouding van gemak. Een driehoek zoals de drie zwarte noppen op de zool. Rond afgewerkt. Daar aan de binnenkant van de ondervoet, tussen de groene noppen in, bevindt zich de unieke draaizone van de de Nike Magista Orden II. Geassembleerd om jouw wendingen te optimaliseren. Vlot, rap en snel zijn synoniem aan de draaien die jij maakt. De voorgevormde inlegzool verhoogt de tempering tijdens iedere draai. Jij ervaart moderatie in optima forma. De schoen zit lekker om de voet en jouw aanname is van kwaliteit. Het zwarte synthetische leer streelt de bal en waarborgt jouw controle. Grijze accenten op het leer, met een witte zool als onderlaag. MAGISTA en het Nike logo staan gegraveerd op de binnenkant zool. Het Swoosh logo nog twee keer aan de buitenkant schoen. Eén keer in het klein en één keer in het groot. En MAGISTA nog eenmaal achterop de schoen, met fier genoteerd. De Magista Orden II Pitch Dark is gemaakt voor de volmaaktheid van de pasvorm. De speler moet vrij zijn in zijn kunde. Jouw voet staat voor het vermogen van de vaardigheid. Niets laat jij aan het toeval over. Voetbal is het vakmanschap en jij bespeelt de ruimte.

  De zwarte Nike Magista Onda Pitch Dark
  De zwarte Nike Magista Onda II Pitch Dark

  Nike Magista Onda II Pitch Dark

  Een dynamische spelverdeling kenmerkt jouw ambitie. Energiek, beweeglijk en sierlijk. Creatief is jouw spel en de Nike Magista Onda II Pitch Dark omarmt die prestatie. Samen is jullie balbeheersing vindingrijk. Het synthetische leer houdt van de bal. Jij kent deze liefde. De bal altijd aan je voet willen hebben. Ruimte maken voor je medespelers en openingen zoeken die nog niet gevonden zijn. Het comfort in de inlegzool geeft lucht aan de voet. Demping en ventilatie vormen de sleutel van het veren. De Magista Onda II voelt jou aan. Het vetersysteem is uiterst efficiënt en de Dynamic fit kraag houdt jouw voet op zijn plaats. Jij staat klaar voor iedere bal die komen gaat. Zwart en grijs als de kleuren van bescheidenheid. De witte zool en groene noppen als een signaal van klasse. Het contrast kenmerkt jouw karakter. De witte Nike logo’s op de zwarte oppervlaktes. De 100% zwarte kraag. MAGISTA aan de achterzijde. En aan de binnenkant zool floreren wederom alledrie de kleuren, tezamen met de parafen. Nike en Magista tekenen de voetbalschoen. Jij de kwaliteiten. Voetballen doe je samen, samen met het team en samen met de schoen. De Onda II Pitch Dark is jouw kameraad. Stap in de arena en herbeleef het balgevoel.

  Het spel is jouw creatie

  Opening op links, ruimte maken op rechts, draaien en bewegen. In de Nike Magista Pitch Dark voetbalschoenen beheers jij de ruimte en de bal. Tegenstanders ben jij net even te slim af. Het zwart voor de onopvallendheid, het wit en groen voor de luxe. Zoals het een entertainer betaamt, zo bepaal jij het toneel.