Voetbalschoenen

  Nike Magista Lock In Let Loose

  Carpe diem.

  15 aug, 2017

  Nike Magista Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Magista Obra Lock In Let Loose

  Open de kluis

  De lijnen uitzetten. De openingen zien. Het spel maken. Nike Magista waarborgt jouw kwaliteiten veilig in de kluis. Het nieuwe seizoen breekt aan en strijdlustig is jouw creatieve hart. Jij wilt meer uit een training halen en jouw voeten laten spreken. Op het veld open je de kluis en laat je alles los.

  Nike Magista Obra II Lock In Let Loose

  Obra II groet jou. Een knipoog van de schoen. De eerste training breekt aan en jij hebt de Nike Magista Obra II Lock In Let Loose in huis gehaald. Giftig in de uitstraling en giftig in de kunde. Je stapt het complex binnen en het voelt direct vertrouwd. Als een familie zo nauw is de liefde. De materiaalman kijkt op en ziet jou als eerste. “Hey grote vriend. Hoe was je vakantie?” Hij moest eens weten wat jij in de vakantie hebt gedaan. Trainen, trainen en nog eens trainen. Jij hebt het Kanga-Lite gevoeld en Flyknit ervaren – je kan niet wachten om te starten. “Leuk hoor, die van jou?” Je blijft bescheiden en bovenal wil je hem verrassen zometeen. Jij weet namelijk het volgende: het meest geniet men van het onverwachte. “Helemaal top” antwoordt hij. Je loopt je teamgenoten tegemoet en de trainer ziet je komen. Het hart van zijn motor dat ben jij en trots is zijn blik: hij verheugt zich op het nieuwe seizoen. “Let’s go mannen.” Op naar de kleedkamer. Een heerlijk gevoel stroomt door jouw lichaam. Je legt je tas op de grond en gaat zitten op de banken van de club. De tas gaat open. Daar zijn ze: het reliëf van de upper straalt en je glimlacht naar de grote Swoosh. Prachtig is het juiste woord. Half oranje / half zwart: strijd in het hart en kunst op de velden. De limoengroene noppen zijn nauwkeurig geplaatst voor de best mogelijke grip. Alles heb jij ervaren. Uniek is de draaizone en jij kent het resultaat. Draaien en bewegen gaat snel, soepel en behendig. Als een sok trek je de schoen aan. Het blijft een magnifieke ervaring: de Dynamic Fit kraag die naadloos overgaat in het tongloze Flyknit bovenwerk – jouw ventilatie, stretch en ondersteuning is gereed. Jij bent samen met de Obra. Op naar het kunstgras, de eerste training. De ballen rollen op het veld. Een speler roept je naam. Ver weg. Nog voordat je hem ziet hoor je de bal al komen. Jouw instinct staat op scherp. Optimale balbeheersing het doel, want ACC staat niet voor niets op de schoen gegraveerd. “Laat maar zien wat je in huis hebt.” Je hoort het de trainer denken. Even ligt alles stil. Het team kijkt toe en de trouwe supporters houden hun adem in. De Nike Flywires voelen aan als een tweede huid. Helemaal in je element wacht je tot het laatste moment. Plof. De innovatieve 3D structuur vormt jouw hulptroep voor deze aanname. De bal valt zo op de binnenkant voet: 216 gram plukt de bal en daarmee pluk jij de dag.

  De oranje zwarte Nike Magista Opus II Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Magista Opus II Lock In Let Loose

  Nike Magista Opus II Lock In Let Loose

  De Opus II en jij sturen het voertuig. Jouw team wacht op de signalen. Hierop is getraind, ruimte maken voor elkaar en de tegenstander openbreken – zoals Mozes ooit de Rode Zee opsplitste. De 191 gram voelt subliem. Het Kanga-Lite zit als kangoeroeleer om de voet. Zacht en soepel. Perfect zo hoort de pasvorm te zijn. De tong is hybride en het hielstuk verzorgt de demping. De bal is gearriveerd, dit is het moment. Baas over de bal. De verfijnde microvezels en grove structuur beheersen de cruciale seconden. Afleiding heb jij niet. De zon schijnt even mooi als de Swoosh. Zij bezorgen jou een lach op het gezicht. ACC omarmt het droge gras. Jouw opening is werelds. Tijdens de lange pass zoek jij de ruimte met de Magista Opus II Lock In Let Loose. Je roteert op de limoengroene noppen die hiervoor gemaakt zijn. Kort, snel en behendig verlaat je de opponent. Creatief zit in het oranje. Strijd in het zwart: op de hiel en als gradient gestreept. Machtig en elegant. Je sprint vooruit en na vier korte meters trek je aan de rem – de inkepingen in de hak doen hun werk. Supersnel rem jij op het veld. De hoogwaardige EVA-inlegzool versterkt de demping. Welkom PORON®. Alle technieken dragen bij aan jouw visie en daarmee jouw manier van spelen. Je ervaart dat het goed zit. Aankomend seizoen ga jij excelleren in de menigte.

  De oranje zwarte Nike Magista Orden II Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Magista Orden II Lock In Let Loose

  Nike Magista Orden II Lock In Let Loose

  Jouw bron van energie heeft zich gemeld. De Nike Magista Orden II. De verhoogde Dynamic Fit kraag valt op en spreekt aan. Zwart van kleur, daar als toren boven de oranje basis. Jij ziet jezelf in deze kleuren. Creatief als maker en strijdlustig in het spel. In deze tongloze voetbalschoen van 259 gram verleg jij het spel zonder enige afleiding. Synthetisch materiaal met microstructuur ontvlamt jouw slinkse spel. Geslepen en misleidend zet jij de tegenstander op het verkeerde been. Alle 11 de opponenten kijken toe hoe jij de wedstrijd dirigeert. Transparant, marineblauw en limoengroen. Deze noppen draaien in het gras. Op de voorvoet balanceer je op het veld. Je ziet de ruimte en de Orden II vult deze in. De diagonale strepen – achter de zwart-witte Swoosh – lijken te roepen: laat ons genieten. Vandaag en morgen weer. Elke aanname, elke pass, lang, breed of kort. Overal zit een idee achter.

  De oranje zwarte Nike Magista Onda II Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Magista Onda II Lock In Let Loose

  Nike Magista Onda II Lock In Let Loose

  Magista op de hiel. Lock In Let Loose is de nieuwe collectie en jouw vertrouwen krijgt een boost. Dit wordt het seizoen van volledige ontlading. Als schilder van de kunst en ridder van de strijd betreed je het veld. Jij kent de krachten van de Onda II en zwart-oranje straalt het uit. Magie en power. Nike staat zij aan zij met jou en de 207 gram aan eigen vermogen. Iedere aanname wordt gestreeld door de 3D structuur voorop de voet – en het asymmetrisch vetersysteem maakt jouw balbeheersing wonderbaarlijk mooi. Welkom in jouw arena. Limoengroene noppen creëren het accent. Jij creëert het spel.

  Vergeet de grenzen

  Grenzen. Waar zijn ze voor? Moet je erbinnen of juist erbuiten blijven? Voor jou zijn er geen grenzen. Noch regels, noch restricties. Er kan niets nieuws ontstaan als de ruimte er niet is. Nike Magista en jij staan voor het creëren in de breedste zin van het woord. Lock in die drijfveer en let loose die hemelse kunstzinnigheid.