Nike

  Just Do It pack

  (0)

  Witheet.

  11 May, 2018

  © Nike, Inc. - De Just Do It pack

  Speciale zending

  Bericht voor Madrid en Parijs, voor München en Manchester. Gaat u even zitten.  Uw schoenen zijn gearriveerd. De perfecte aanvulling op ieder tenue. Spierwitte schoenen, een fel kleurtje om het af te maken. Klaar voor de zomer. Klaar voor het WK.

  © Nike, Inc. - De Mercurial Superfly 360 Just Do It

  Geheime bestellingen vlogen de wereld over. Toen de pakketjes in Madrid en Parijs op de mat vielen moeten Ronaldo en Neymar toch even opgekeken hebben: dat ziet er niet verkeerd uit. Hun vertrouwde Mercurial 360 dipte Nike in een wit verfbad, met feloranje zoolplateaus – net als je dacht dat het niet nog sneller kon.

  © Nike, Inc. - De Hypervenom III Just Do It

  Door huize Lewandowski moet ook een shock gegaan zijn. Elektrisch groen? Zoiets ja. De zool tenminste – en het randje rond de grote zwarte Swoosh op de neus. Kijk goed en je ziet dat de Flywire ook die kleur hebben. Lewandowski’s afwerking krijgt een extra, dodelijke lading met deze zomerse Hypervenom.

  © Nike, Inc. - De Magista Obra II Just Do It

  In Manchester woont een Belgische engel die je niet snel gek krijgt. Maar deze verse, frambozenrode Magista’s moeten toch wel iets doen met De Bruyne. Draai de schoen een beetje en de rode zool verandert van kleur: naar geel. Mazzeltje voor de Belg: de perfecte aanvulling op het tenue deze zomer.

  © Nike, Inc. - De Tiempo Legend VII Just Do It

  We kennen Sergio Ramos allemaal als genadeloze centrale verdediger. Laat je niet misleiden door het babyblauw in zijn Tiempo’s straks in Rusland. Denk maar niet dat hij aan tandje lichter schakelt hierdoor. Integendeel, misschien is het waterige blauw wel goed om het vurige enthousiasme van de Spanjaarden een beetje af te koelen, in toom te houden – op jacht naar de wereldtitel.

  Op iedere hak vormen 32 lijntjes een driehoek, een streep voor elk deelnemend land – met de optie er de nationale vlag van te maken. De technologie in de schoenen is zoals je gewend bent. Daar zit niet de vernieuwing. Het wit van de Just Do It pack maakt dit keer de impact. Binnenkort blinken ze in het groene, Russische gras. Het wordt een withete zomer – hoeveel dagen nog tot 14 juni?