Voetbalschoenen

  Nike Hypervenom Rising Fast

  De volgende goal.

  28 sep, 2017

  Nike Hypervenom Rising Fast
  De grijze Nike Hypervenom Phantom 3 DF Rising Fast

  Gekneed door eigen ambities

  Spelers die scoren trekken publiek. Dat weten hongerige talenten. Zij gaan voor goals. Al op vroege leeftijd volwassen, gekneed door eigen ambities. De Nike Hypervenom Rising Fast Pack eist het uiterste. Iedere dag is essentieel. De vorige goal is voor het album, de volgende goal, die is veel belangrijker.

  Nike Hypervenom Phantom 3 DF Rising Fast

  André Silva is gearriveerd en hij heeft een schoenentasje bij zich. Gevuld met 2 x 208 gram. De rits gaat open en de aandacht gaat uit naar het tasje, geroezemoes vult de kleedkamer. Iedereen kent de verhalen, zij weten wat hij draagt. Nike Hypervenom: synoniem aan Deadly Finishing. De eerste Nike Hypervenom Rising Fast Phantom 3 DF komt tevoorschijn. De Hot Punch omlijnde Swoosh logo’s blinken uit op de Armory Blue-Armory Navy achtergrond. Gekruiste veters banen zich een weg op het tongloze bovenwerk. En Hypervenom, ACC en Flyknit staan fier op de schoen gedrukt. De technieken komen over en de potentie geeft energie. Teamgenoten fleuren op. De tweede schoen gaat uit het tasje, de voeten worden warm. Tijd voor voetbal. Jonglerend gaat de bal van de borst naar de voeten en stuitert die – via de ultralichte Flywire kabels – weer de lucht in. Portugese spelvreugde schijnt vandaag over het veld. De Dynamic Fit kraag stevig om de enkel. ACC paraat. De observaties langs de lijn zijn scherp en de meningen onverbloemd. André Silva kent de eigen kwaliteiten en weet uit welk hout hij gesneden is. Hij kan koppen. Afmaken. En plotseling versnellen. Een wippertje over de benen, een verhoging van het tempo en pats raak – zomaar uit het niets. Dat is zijn recept. De HyperReactive zool schiet vooruit wanneer hij dat commandeert. Razendsnel verandert de richting. De transparante noppen op het Metallic frame kennen de trucs van het roteren, gas geven en pedaal indrukken. André Silva is jeugdig in het spel en machtig in de duels. Zijn benen en zijn torso zijn producten van het krachthonk. Rechtsbenig maar even makkelijk scoort hij met links. Rechts of links, hoog of laag, de HyperReactive textuur schiet de bal als een speer vooruit. Venijnig het net in. De pods van PORON®-foam kennen geen genade. Bam. Weer een goal. En bij doelpunten blijft het niet. Verraderlijk gaat de bal door de benen van de tegenstander. Uiterst snel, behendig op de hak. Direct aannemen, direct actie – een gedreven buffel is niet te stoppen. NikeGrip op actief staat hem bij in elk duel. Opnieuw gooit hij z’n lichaam erin, weg jij, uit m’n buurt. Niet vies van een sliding, een tackle of een duw. André Silva kent de wetten van het doorzetten. Nooit wild. Altijd doelgericht.

  De grijze Nike Hypervenom Phantom 3 Rising Fast
  De grijze Nike Hypervenom Phantom 3 Rising Fast

  Nike Hypervenom Phantom 3 Rising Fast

  Wat deed jij toen je 19 was? Voor Youri Tielemans is het nog maar een jaar geleden: aanvoerder van Anderlecht, debuut als Rode Duivel en net vader geworden. De jongensdroom heeft nog veel meer in het verschiet. Nu als 20-jarig talent bij AS Monaco gaan hij en de Nike Hypervenom Phantom Rising Fast de show verlengen. De zorgen van een papa buiten de lijnen, focus erbinnen, en de neus voor de goal in de zestien. De youngster is een rising star. Geef hem geen ruimte. Hoe kort je er ook op zit, hoe dichtbij je er ook tegenaan plakt, Tielemans is vliegensvlug en tovert zo een sleepbeweging uit de Hypervenom hoed. ACC, Flyknit en NikeGrip gegraveerd op de schoen van 189 gram. Skills te over, niet te overzien. Nike Flyknit ventileert, de Flywire kabels stretchen mee bij iedere beweging, en de HyperReactive zool volgt de richtingaanwijzer. Zijn acties zijn vlammend en zijn schoten drukken zich ongenaakbaar tegen de touwen. Een doelpuntenmachine die de millimeters beheerst. In de aanloop, in het overzicht en in de afronding is hij altijd vastberaden. Zet daar maar iets tegenover. De ronde en chevronvormige noppen roteren flexibel mee met al zijn bijzondere manoeuvres. Simpele goals en imponerende goals wisselen zich af, zelfs het simpele kan imponeren. Schoten van ver buiten de zestien, hoog het net in – afdraaiend met het juiste effect. En schuivers: strak langs de keeper. Tielemans doet het, de HyperReactive textuur assisteert, en samen gaan zij voor meer. Deze ambitie reikt verder dan de status quo. Hij is nog jong maar heeft geen tijd te verliezen, zo staat de Belgische topper uit Sint-Pieters-Leeuw in het leven. Aanstekelijk is zijn enthousiasme, bij het scoren en het juichen ontploft er een bom van energie. Belachelijke openingen met de wreef, vlijmscherpe steekpassen door de defensie, ongekende schietsnelheid, en dribbels waar je u tegen zegt. Het is een middagje Tielemans. De kleur van de zool is Metallic, de Swoosh is Hot Punch omlijnd, het oppervlak is Armory Blue-Armory Navy. Hij omarmt de Rising Fast editie, zij delen hetzelfde doel: scoren. Kanonschoten vuurt hij af, links of rechts maakt hem niet uit. Hij is tweebenig en laat iedereen in extase achter. Het hartje na zijn goal tekent zijn liefde voor het publiek, zijn baby en het voetbal. Een lieve jongen met een vurig hart. Overweldigend laat hij het stadion schudden van geluk.

  Daag me uit

  Een spits wil een uitdaging. Gefocust op de toekomst heeft een talentvolle en gretige spits maar één ding op het oog: het doel. Scoren en jezelf hogerop spelen. Dit talent kun je niet verkwanselen, koesteren is een must. Open de Nike Hypervenom Rising Fast Pack en schiet jezelf naar de top.