Voetbalschoenen

  Nike Hypervenom Pitch Dark

  Voor een dodelijke afronding.

  30 jun, 2017

  Nike Hypervenom Pitch Dark
  De zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 DF Pitch Dark 

  Stillaan jagen op dat moment

  De Pitch Dark Pack 2017 is uit en Nike Hypervenom heeft deze nieuwe release gepresenteerd in al zijn modellen. Koel zijn de kleuren. Zwart en wit als basis, blauw als accent. Met de Nike Hypervenom Pitch Dark voetbalschoenen is jouw afronding dodelijk.

  Nike Hypervenom Phantom 3 DF Pitch Dark 

  Een scherpschutter op het veld wil ultieme balcontrole. De Nike Hypervenom Phantom 3 DF is gemaakt voor deze opdracht. Kap, schiet en scoor. Zo luidt de propositie. Voor de pasvorm van deze schoen heeft Nike alle technologieën uit het NikeLab toegepast. De Dynamic fit kraag is nog nooit zo flexibel geweest. De welbekende sok om de enkel is geëvolueerd tot een meesterwerk. In de schoen ervaar je nu meer stabiliteit en reactievermogen dan ooit tevoren. De Phantom 3 DF Pitch Dark is getest op hoge snelheid en de resultaten zijn ongekend. De acute bewegingen zijn nog accurater dan voorheen. In combinatie met de Nike Flyknit, de Dynamic Flywire kabels en ACC technologie is de zwarte schoen een statussymbool. FLYKNIT en ACC met wit geprint op het zwart van de Phantom Pitch Dark. Het tekent meer dan tevredenheid. Nike heeft alles op alles gezet voor controle tijdens weer en wind. Het HyperReact raakvlak met pods van PORON®-foam geven jouw schoten extra vaart. De tongloze constructie waarborgt de focus. Het asymmetrisch vetersysteem optimaliseert de balcontrole. De basis en de details vullen elkaar aan. Van de HyperReact zool tot aan het volledig geïntegreerde Nike Grip systeem. De noppen zijn ontworpen voor ultieme behendigheid. De verschillende nop-vormen zijn nauwkeurig geplaatst voor acceleratie, rotatie en grip. Het snel en scherp wegdraaien bij verdedigers. Tijdens het voetballen beleef jij de unieke demping en stevige omsluiting in de schoen. Je bent verbazingwekkend wendbaar op de velden. Nike zet zich in voor deze belofte. In functie en design. Zwart als stevig fundament. Blauw als de stijlvolle accenten: aan de binnenkant van de sok, om de veters en specifiek uitgekozen noppen. Het wit voor het contrast: onderaan de zool. Het Swoosh logo op de punt en aan de binnenzijde, ondertekend met het woordmerk HYPERVENOM. De sterke en puntige grijze strepen aan de achterkant. We hebben het over Nike’s revolutionaire voetbalschoen die niet meer weegt dan 187 gram. In alles een triomf. Het doel is een doelpunt. Stap in de sok en schiet met scherp.

  De zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 Pitch Dark
  De zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 Pitch Dark

  Nike Hypervenom Phantom 3 Pitch Dark

  De unieke Phantom 3 Pitch Dark is ook uitgebracht zonder sok en een blauwe lijn aan de bovenkant. Iets meer blauw dus. De kleur die gezien kan worden als de kalmte voor het doel. De voetbalschoen van 189 gram maakt jouw afronding superieur.

  De zwarte Nike Hypervenom Phatal Pitch Dark
  De zwarte Nike Hypervenom Phatal 3 DF Pitch Dark

  Nike Hypervenom Phatal 3 DF Pitch Dark

  Links, rechts, vooruit en naar achteren. De Nike Hypervenom Phatal 3 DF Pitch Dark is ervoor gemaakt om snel te handelen. Van de tactisch geplaatste noppen tot aan de sok. De nieuwe Dynamic Fit kraag omhelst jouw enkel en laat niet meer los. De stevige pasvorm toont de aandacht voor detail. Jouw middenvoetje is zo flexibel als elastiek door de inbreng van de superlichte en sterke kabels. Onderdeel van de Nike Flywire omsluiting, die de ontwerpers hebben toegepast in de veters van de schoen. Supersnel beweeg jij nu zijwaarts op het veld. De Nike Flyknit en de constructie zonder tong om het af te maken. Jouw pasvorm is heilig. De schoen moet perfect zitten en aansluiten op jouw balcontrole. Mesh op de achterkant houdt je voet dichtbij de bal en de precies geplaatste veters vergroten het raakvlak. De technologieën: NikeSkin en een asymmetrisch vetersysteem. Gewicht: 196 gram. Samengevat, een wonderschoon wonder. Zwart van kleur met kleine blauwe accenten bij de noppen, de veters en de binnenkant sok. Allure en charisma vloeien in elkaar over. Het Swoosh logo vanaf de tenen tot aan de zijkant van de hiel. En een wat kleinere aan de andere kant. HYPERVENOM staat er mooi bescheiden onder geschreven. De witte letters verrijken het zicht door de zwarte achtergrond, evenals de witte zool. Het is een fenomenale schoen in uitstraling en kunde. Jouw weg naar het doel is aangelegd. Neem de Hypervenom Phatal Pitch Dark in jouw handen en trek hem aan. De sensatie van scoren vormt jouw drijfveer.

  De zwarte Nike Hypervenom Phelon Pitch Dark
  De zwarte Nike Hypervenom Phelon 3 Pitch Dark

  Nike Hypervenom Phelon 3 Pitch Dark

  Controle over de bal is de kunst van een voetballer. De Nike Hypervenom Phelon is hiervoor gemaakt. Alle 196 gram in het teken van de aanname, de bal aan de voet en de balbeheersing in zijn totaliteit. De NikeSkin technologie met zijn laagje Mesh houden je voet kort tegen de bal. Zijwaarts bewegen is voor jou stabiliteit. De microstructuur op het leerachtige bovenwerk is rijk aan meetkunde. De geometrie voor een versterkt balgevoel zit erin verworven. Je bent beweeglijk in jouw acties. De gesplitste tong voor het comfort. Het slimme vetersysteem voor optimalisatie. Het denkwerk is overal terug te zien. De noppen zijn pijltjes, rondjes en streepjes. Nauwkeurig geplaatst voor grip in alle richtingen. De geperforeerde inlegzool voor de ideale demping. De twee Swoosh logo’s van Nike staan in tegengestelde richting op de voetbalschoen. Prominent in het wit aanwezig als de trots van een vakman. De instap is blauw van boven en accentueert de zwarte basis. Net zoals de noppen en de gaatjes bij de veters. Het blauw maakt de schoen verfrissend en tegelijkertijd ijzig koel. De accentkleur van een afmaker. De witte buitenzool maakt de impact compleet. Deze schoen met HYPERVENOM als paraaf neemt doelpunten als uitgangspunt. Met de Phelon 3 Pitch Dark sluip je over het veld en is de volgende goal een must.

  Scoren is het doel

  De Nike Hypervenom Pitch Dark voetbalschoenen zijn een aanvaller op het lijf geschreven. Stilaan jagen en scoren de inzet. Het zwart maakt jou onopvallend, het wit en blauw elegant. Deze collectie focust zich op schakelen, keren en schieten met vaart. Razendsnel is de handtekening. De bal schiet van jouw schoen. In minder dan een seconde weet iedereen het. Doelpunt.