Voetbalschoenen

  Nike Hypervenom Lock In Let Loose

  Een wonderschoon kanonschot.

  14 aug, 2017

  Nike Hypervenom Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 DF Lock In Let Loose

  Jouw moment is heilig

  Jij bent wie je bent, ook al wordt er van alles van je verwacht. Je kiest jouw moment en weet wanneer je moet vuren. Accuraat is jouw reactie. Dodelijk jouw afronding. De Lock In Let Loose Pack van Nike Hypervenom representeert meer dan een collectie. Het vormt jouw strijd en kunst op de hedendaagse velden.

  Nike Hypervenom Phantom 3 DF Lock In Let Loose

  Half oranje, half zwart. Je stapt in de Dynamic Fit kraag. De asymmetrische veters en Flywire kabels gaan strak om de voet. Jij denkt maar aan één ding. Het is tijd voor doelpunten. Lock in die gedachte, lock in die focus. Deze Nike Hypervenom Phantom 3 DF is hiervoor gemaakt. Vandaag ga jij een stap verder. Zoals de Swoosh omgekeerd op de achterkant hiel staat, zo ga jij het spel op z’n kop zetten. Je zoekt hem op – die nr. 4 – en met een venijnige blik kijk je hem aan. De warming-up is begonnen. De benen gaan los en het korte sprintwerk wordt ingezet. De HyperReactive zool begaat jouw testen, de punt daar op de voorvoet. Links, rechts, links, rechts naar achteren en naar voren. De limoengroene en marineblauwe chevrons steken in het gras. Speciaal geplaatst voor jouw grip, snelheid en flexibiliteit op het veld. Zoef, weer een sprint. De HyperReact zool maakt alles rapper en wendbaarder dan je gewend bent. Herhalingen volgen elkaar op totdat de motor heet is. Je voelt het zweet en nu ook de regenstralen uit de lucht. Het is raar weer vandaag. Maar na regen komt zonneschijn. Samen met je team lopen jullie richting de kleedkamer. Je kijkt even naar beneden, naar je schoenen. Wat zijn ze mooi: daadkrachtig en elegant. Of het regent of niet, jij weet dat de ACC-technologie alles onder controle heeft. Je gaat zitten en luistert naar de trainer. Wachtend op die boost. Zijn motivatie vuurt jouw intrinsieke kracht. Het NikeGrip systeem staat paraat en het HyperReact raakvlak is jouw ultieme wapen. Binnenkant schoen: zwart met wit Nike logo. Buitenkant schoen: oranje met zwart Nike logo. De handtekeningen van Flyknit en ACC strelen de schoen van 208 gram. Design en functie vloeien in elkaar over. PORON®-foam reguleert de energie. Kanonschoten ga jij afvuren. Een paar minuten nog en let loose. Jouw directe tegenstander weet niet wat hem te wachten staat.

  De oranje zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 Lock In Let Loose

  Nike Hypervenom Phantom 3 Lock In Let Loose

  De Phantom 3 Lock In Let Loose kent een lichtere versie. Geen Dynamic fit kraag maakt de schoen 19 gram lichter. Slechts 189 gram. Voor de liefhebber: verander van richting, bepaal het vizier en schiet met scherp.

  De oranje zwarte Nike Hypervenom Phatal 3 Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Hypervenom Phatal 3 Lock In Let Loose

  Nike Hypervenom Phatal 3 Lock In Let Loose

  Cut. Strike. Score. De Phatal 3 is op jacht en jij sluit je aan. De kabels zijn sterk / ultralicht. De veters asymmetrisch. En de noppen zijn chevrons. Jij gaat voor de successen van de allergrootsten. De beslissende goals en fraaie acties. Weet je nog dat doelpunt begin vorig seizoen? Dat moet over jou gaan, in de wandelgangen van 2018. De Dynamic Fit kraag past precies. Jouw enkel en voet vormen zich naar de schoen. Deze kent geen tong en hierdoor ook geen afleiding. Jij valt aan en wil niets weten van het woord onmogelijk. NikeSkin – gegraveerd op Nike Hypervenom Phatal 3 Lock In Let Loose – en haar mesh houden de bal kort aan de voet. Je beleeft technisch vernuft in 196 gram. Successen behaal je samen. De Nike Flyknit technologie en het hielstuk aan de binnenkant verzorgen de ideale pasvorm. Lock in. Let loose. Jij beseft wat jou te doen staat. Scoren en winnen is het credo van jouw hart. Zwart-Wit en Laser Orange Volt tekenen het contrast van een killer instinct. Op de velden en daarbuiten ben jij sterk in de strijd en gracieus in de momenten. Evenals het design: de Swoosh van Nike aan de binnen-, buiten- en onderkant. NIKESKIN in kleine hoofdletters op de binnenkant schoen. Limoengroen het accent en sommige noppen in marineblauw. Stylish is de vormgeving en gedreven dat ben jij. Laat maar komen die eerste aanvang. Op de trainingen was het al duidelijk, want op trainingskamp maakte jij furore. Nu mag iedereen het weten. De geheimen van jouw kunde zijn voor niemand meer in te halen. De teller staat op 0. Maar niet voor lang. Jouw afronding wordt de opponent fataal.

  De oranje zwarte Nike Hypervenom Phelon 3 Lock In Let Loose
  De oranje zwarte Nike Hypervenom Phelon 3 Lock In Let Loose

  Nike Hypervenom Phelon 3 Lock In Let Loose

  Het veld is drassig en een oranje gloed straalt over het veld. 213 gram en jij denken maar aan één ding: lock in deze machtige energie. Een samensmelting van skills en specs openen de wedstrijd. De keeper op goal. De verdedigers ervoor en de middenvelders vlak achter jou. Iedereen kijkt naar voren. Zij zien jou. Daar, vertrouwd voorin. Op de positie van de klassieke nr. 9. Jij voelt de vertrouwde ogen, de boze ogen zitten aan de overkant. De eerste aanname is een feit. Jouw balbeheersing tilt zich naar een ander niveau – met NikeSkin verworven in de Nike Hypervenom Phelon 3. Het spel wisselt, spelers sliden, springen en rennen over het veld. Het gaat er heet aan toe vandaag. Jij voorziet de chaos en zoekt die ene kans. Je legt de bal terug op de spelverdeler. Jullie voelen elkaar aan. Hij opent op links. Het gaat in een stroomversnelling. De nieuwe vleugelspeler zet zijn actie in en zoekt een afmaker. Hij zoekt jou. Jouw blades en noppen staan op scherp. De bal schiet richting de zestien, vlak erbuiten, jij vlak ervoor. Je draait weg bij de voorstopper. Hij dacht links, maar jij ging rechts. Jouw voorvoet beweegt uitermate soepel en het design met gespleten teen waarborgt jouw flexibele grip. Het zwart staat voor daadkracht en Hypervenom hangt boven de Swoosh. Jij weet wat jou te doen staat. De passen versterken zich, één op één. Dit is jouw moment. Let loose. Het gevoel van het schot is responsief en laat het hart bonzen van adrenaline. De bal vliegt in het doel en jij rent naar de cornervlag – strak en laag heb jij afgevuurd. Jouw vreugdesprong smaakt naar meer.

  Jaag, vang en scoor

  Dit seizoen zijn Laser Orange en Volt Flyknit de kleuren van jouw kunst. Strijd is jouw tweede natuur en het team voelt de drijfveer. Nike Hypervenom als wapen. Haar technieken versterken jouw skills. Lock in: het oog voor de bal. En let loose: de lust voor de goal.