Voetbalschoenen

  Nike Hypervenom Academy Pack

  In potentie scherper.

  11 sep, 2017

  Nike Hypervenom Academy Pack
  De zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 DF Academy

  Van leerling tot meester

  Wanneer overtreft de leerling de meester? Simpelweg als hij het beter weet of beter uitvoert. In de Nike Hypervenom Academy Pack wil jij laten zien wat je waard bent. Jouw schoten, jouw afwerking. Het is nog niet perfect en dat ga jij veranderen. Verbluf iedereen, inclusief jezelf.

  Nike Hypervenom Phantom 3 DF Academy

  Tijdens de training flitste deze flash-forward constant voorbij. Jouw drang ligt niet alleen bij collectief voetballen, individueel afmaken jaagt jou op. De trainer heeft geen uitleg nodig, die kijkt jou aan, ziet het en laat wat pionnetjes en ballen achter. Precies afgemeten zet je de ballen uit: net buiten de zestien met een half metertje tussen iedere bal. De pionnetjes op acht meter hiervandaan. Het veld loopt langzaam leeg, vrienden begroeten vrienden en enkele blijven even kletsen langs de lijn, een combinatie van ervaren rotten en onbevangen talenten spreken elkaar toe. Lichte motregen breekt aan. Niemand maakt zich druk: zij een afdakje, jij ACC. Zij weten wat er gaat gebeuren maar leiden jou nooit af, het is de ongeschreven regel. Even dat moment voor jezelf. Tijd om te vuren. Je kraakt je nek – links, rechts – en zet aan voor de eerste serie. Vol overgave sprint je diagonaal vooruit. De Flywire kabels assisteren de voet en de Dynamic Fit kraag de enkel. Samen maken zij iedere run stabiel. Bam. “Is het al begonnen?”. De doffe klap maakt impact bij de liefhebbers, op de gezellige bankjes voor de kleedkamers gaan de blikken naar het veld. De zwarte Hypervenom Phantom 3 DF schiet de bal richting de goal. De pods van PORON®-foam bespelen de energie. Jouw schot lift mee op de speciale textuur van het Nike HyperReactive raakvlak en gaat als een speer vooruit. Zorgvuldig en nauwgezet valt de bal in de bovenhoek van de goal. Dicht tegen de kruising aan. “Zooo, niet te houden.” De mannen hebben het naar hun zin, zij zien het wel zitten met jou. Zelf mopper je een beetje, niet tevreden. Dichtbij is niet voldoende. Op de academie train jij voor uitmuntend. Op volle snelheid race je weer om de pionnetjes, de chevronvormige noppen aan de zijkant van de schoen steken zig-zag in het gras. Remmen, draaien en versnellen. Schot nummer twee, op milliseconden van jouw voet. De ventilatie, de stretch, de ondersteuning. Nike Flyknit voelt met jou mee. Paf. De bal verlaat de tongloze upper. Dit is een druk: iets meer aan de bovenkant geraakt. Laag en strak richting de linkerhoek. Jij moet alles kunnen. Elke centimeter van het net je eigen maken. De bal eindigt in de binnenkant van het zijnet, precies waar jij ‘m hebben wil. Dit is een goed teken. Gretig sprint je terug om aan te zetten voor het derde schot. De perfectie gevoeld, tijd om het eerste schot een vervolg te geven. De kruising in met die bal. Kundig en rap opnieuw om de pion. Nike Grip – gegraveerd op de binnenzool – houdt alles op z’n plek. Het asymmetrisch vetersysteem vergroot het oppervlak van iedere touchering. De zwarte Swoosh blinkt uit op het zwarte oppervlak, in het groot op de punt en achterstevoren in het klein, op de zijkant van de hiel. De bekende schuine strepen op de hak, Flyknit, ACC en Hypervenom zelf. Zwart op zwart valt op. Zolang jij het laat zien. Zet 208 gram op scherp en wees de meester van het afmaken.

  De zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 Academy
  De zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 Academy

  Nike Hypervenom Phantom 3 Academy

  Heb jij van nature een sterke en stabiele enkel? De Nike Hypervenom Phantom 3 Academy verruilt de Dynamic Fit kraag voor 19 gram minder gewicht. Jouw schoten even venijnig. Jouw visie hetzelfde. 189 gram aan daadkracht hunkert naar dat schot.

  Complete euforie

  Goed. Prima. Uitstekend. Juist die woorden prikkelen jou. Het is niet genoeg. Jij gaat voor uitmuntend. Het buitengewone. De zwarte Nike Hypervenom Academy Pack sluit zich aan bij jouw manier van denken. Een afmaker wil meer dan voetbal. Complete euforie vuurt het hart.