Hardloopschoenen

  Nike Free Run 2

  7 feb, 2018

  Nike Free Run 2

  Nike Run 2

  Voel je vogelvrij met de Nike Free run 2. Omgeven door bos, op het strand of te midden van de populieren in het park: deze lichte en stevige schoen geeft jou het ideale comfort voor iedere looptraining. Het bewezen hardloop design van de Nike Free run 2 omarmt jouw gewrichten en voert jouw voeten vooruit. Een ondersteunende pasvorm helpt aan een buitengewone flexibiliteit en een ongeëvenaarde grip.

  Het is een klassieker van een hardloopschoen, gemaakt om records te verbreken en grenzen te verleggen. De bovenkant van de schoen kent een mesh-laag, een dekking die ervoor zorgt dat jouw voet soepel kan bewegen en de voorzien is van de benodigde adem. Rust in het hoofd en de focus op de benen en de voeten. Daar werkt deze schoen aan mee.

  Jouw voeten zijn jouw parels voor het loopgeluk, de Nike Free run 2 injecteert dat geluk. Een schoen die met de duurzame Flywire kabels ervoor zorgt dat de pasvorm zich aanpast aan de kenmerken van jouw voeten. Ook aan jouw enkels is gedacht. Contourondersteuning aan de voet wordt geleverd door de minimale sokvoering. Ongetwijfeld leidt dit tot het vrije gevoel, voor jouw comfort en souplesse. Een lichte zool versterkt de beleving van gewichtloosheid van de schoen, bijna alsof je op barefoot loopt. Maar dan met de nodige steun van de Nike Free run 2. Een ideale combinatie voor de Westerse loper.

  In de philyte middenzool is een schuimeenheid verwerkt. Dit zorgt voor de verdeling van de demping: de impact van jouw afzet gaat naar alle delen van jouw voet. Geen overbelasting, geen delen van de voet waar de volledige impact van de afzet op neerkomt. Responsive demping heet deze onderscheidende functie. Bovendien, deze demping geeft de loper zowel opwaartse als voorwaartse veerkracht. Jouw effectiviteit neemt hiermee opvallend toe: meer resultaat met jouw ingezette pas.

  Evengoed werkt de buitenzool mee aan het verbeteren van jouw loop. Op natuurlijke wijze kan deze in verschillende richtingen uitzetten. Het biedt garantie voor de vrije beweging van de loper, een zekerheid voor jouw soepele pas. De diepe Nike flex-groeven langs de buitenzool geven een natuurlijke bewegingsvrijheid en wederom, een bevordering van de flexibiliteit in jouw loop.

  In deze schoen zit heel veel kennis verwerkt. Zo is rekening gehouden met de landingshoek van de voet, de drukverdeling en de positie van de tenen. Hoogwaardig design en uitgekiende functionaliteit smelten voor deze onderdelen samen om jou te laten uitkijken naar iedere volgende training. Veters in de schoen om ze aan te kunnen trekken op de manier waarop jij dit wilt. Zo strak als jij het wenst. Een lichte schoen, gemaakt om jou te laten genieten.

  Kortom, deze schoen geeft demping die reageert op jouw voetafdruk en spierkracht. Met een natuurlijke flexibiliteit en een ademende mesh-laag aan de bovenkant. Simpelweg heeft deze schoen het vermogen om zich aan te passen aan jouw loopwensen en aan jouw lichamelijke kenmerken. En alle materialen zijn van zeer hoge kwaliteit. Voel je vrij, ervaar de Nike Free run 2.

  Nike Free Run 2 Dames

  Comfort, loopgenot en een uitgesproken uitstraling komen samen in de Nike Free run 2 voor dames. Een schoen die gemaakt is voor alle ondergronden en alle soorten weertypen. Het model kent vier verschillende kleurstijlen. Wat zijn jouw wensen?

  De grijze uitvoering heeft een lichtgrijze laag over de gehele schoen. Bijpassend voor jouw hardloopkleding. De Nike swoosh op de zijkant van de schoen heeft een meer donkere grijstint en geeft een contrast met de andere grijze laag. Spierwit is de zool: aan de zijkant en de onderkant. Ook de hiel is met wit afgewerkt. In het witte hieldeel zitten grijze en lichtgroene details voor de reflectie en zichtbaarheid in het donker. Deze groene kleur zit ook op de enkelrand en in de vetergaatjes. Bovenop de schoen maken de witte veters de aansprekende uitstraling af, met grijs in de merknaam op de lip. De zool aan de binnenkant van de schoen is lichtgroen, in dezelfde kleur als de kleur die aan de buitenkant van de schoen is gebruikt.

  Zwart is een volgende variant. De schoen is met zwart bedekt, op de zool, het Nike-teken en de merknaam op de lip na. En op het hielvlak, daar is wit in verwerkt om op te vallen op tijdstippen van duisternis. Contrasten zijn groot in de zwart-wit versie: licht en donker komen natuurlijk met elkaar samen en geven een stijlvolle look aan deze schoen. De ademende mesh-laag is zwart. Ook deze schoen kent een lichtgroene zool aan de binnenkant.

  Wit, paars en zwart zijn door Nike ook gecombineerd in een van de uitgaven. Met een vleugje lichtoranje. De zwarte lijnen zijn onvermijdelijk bij het zien van deze schoen: zwart in de enkelrand, in de veters en als tint in de swoosh aan de buitenkant. Wit en paars vormen de hoofdingrediënten: ze gaan soepel in elkaar over op de bovenkant, de voorkant en zijkanten. Met andere woorden, in de mesh-laag van deze Nike Free run 2 voor dames. Een paarse rand brengt het wit op de schoen en de witte zool aan de voorkant samen. Aan de achterkant van de schoen is het hielvlak wit, met een oranje-reflectiestuk. Deze kleur is ook gebruikt voor de vetergaten en als details op de lip. De zwarte merknaam op diezelfde lip maakt de schoen af. Voel je kleurrijk bij het aantrekken van de kwalitatieve, comfortabele en opvallende schoen. Evenals de andere twee kleurencombinaties, kent deze schoen een lichtgroene zool aan de binnenkant.

  Het vierde model van deze dames-serie is roze. Gemaakt voor de dames en garant voor de soepele, stijlvolle loop die jij zoekt. In de overwegend roze versie is wit verwerkt op meerdere manieren. De zool is volledig wit, de swoosh aan de zijkant en de merknaam op de lip zijn evengoed wit. Bijna volledig roze is de rest van de schoen. Op de enkelrand en details in het hielvlak na. Hierin zijn lichtpaarse details verwerkt. Voor nog meer reflectie in het donker en voor de sublieme afwerking. Jouw voet belandt aan de binnenkant van deze schoen op een lichtgroene zool.

  Nike Free Run 2 Heren

  Nike houdt rekening met verschillende voorkeuren in de afwerking voor de Nike Free run 2 voor heren. Drie uiteenlopende kleurencombinaties zijn afgeleverd voor de gebruikers van deze schoen. Waar wil jij records mee gaan breken?

  Zwart, grijs en wit kennen een aansprekende mix van tinten in de eerste variant. Op een soepele manier zijn deze tinten met elkaar in verbinding gebracht en zorgen deze voor een magnifieke presentatie voor de loper. Deze neutrale kleuren zijn goed te combineren bij een verscheidenheid in kledingkeuze. De zwarte bovenlaag komt tot uiting door het zwart in de veters en de lip. Ook de enkelrand is zwart. Verder is een groot deel van deze schoen omgeven door witte en lichtzwarte afwerkingen. Op de voorkant en de zijkanten van deze schoen komen deze samen. Te midden hiervan pronkt de witte Nike swoosh. Opvallend is ook de afwerking van het hielvlak. Een grijze laag geeft deze een professionele look. Onderaan de schoen is de flexibele zool afgewerkt wit. Bijna compleet wit eigenlijk, zowel de onderkant als de zijkant. Kleine zwarte vlakken aan de onderkant maken de stilo af. De vetergaatjes kennen een combinatie van alle ingezette kleuren in deze schoen. En jouw sokken komen in de schoen neer op een comfortabele lichtgroene binnenzool.

  Nike gaat nog een stapje verder bij deze hardloopserie voor mannen. Namelijk in de vorm van een geheel zwarte schoen. Als een zwarte panter kun je je uitrusten met deze variant. Je bent vrij als een vogel en dwingt een professionele indruk af met dit product. Vrijwel alles in en op deze schoen is zwart. Klasse, comfort en een superieure afwerking gaan samen en passen ongetwijfeld bij jouw kenmerken. Jouw loop, jouw kleding, jouw conditie en jouw drive om te gaan voor het maximale. Onderschrijf het gevoel om nergens bang voor te zijn met deze zwarte machine. Een klein lichtgroen detail is ook opgenomen: tegen het contrast van de zwarte lijnen is een lichtgroene zool aan de binnenkant gelegd. Power in de schoen, motivatie in jouw voeten en focus in het hoofd. Je bent klaar om stappen te maken.

  Het laatste model uit de serie combineert lichtblauw, donkerblauw en wit. Stel jezelf die obstakels op dat bospad maar eens voor. Een tak, een boomstam of een glibberig modderpoeltje. Deze blauwe krijger helpt je verder en zorgt ervoor dat je met verve als winnaar uit de strijd komt. Licht- en donkerblauw geven de schoen een hemelse uitstraling. Ze lopen in elkaar over op de bovenkant en de zijkant van de schoen. De enkelrand is donkerblauw en het hielvlak ook. Vetergaatjes vormen een kleine uitzondering, die hebben namelijk een witte tint. Evenals de swoosh: deze schijnt met wit het licht naar de omgeving. Je bent letterlijk sneller dan het licht met de comfortabele blauwe uitgave van de Nike Free run 2. De zool maakt het eigenlijk af. Spierwit, vol klasse en adoratie voor de sport. Wit aan de zijranden en aan de soepele onderkant van deze schoen. Met kleine blauwe details aan diezelfde onderkant. De voorkant van dit product kent een lichtblauwe rand, grenzend aan die hagelwitte zool. Binnenin ligt een lichtgroene zool te wachten om jouw voeten een ultieme behandeling te geven. Ren sneller en verder.