Nike

  Always Forward pack

  (0)

  Volt en Racer Blue.

  8 Nov, 2018

  © Nike, Inc. - De Nike Phantom Vision en Merucrial Superfly uit de Always Forward pack, met Coutinho en Mbappé

  Naar voren

  De wintermaanden komen eraan. Nog even doorbijten zo vlak voor de winterstop. Schakel een tandje bij als het kan, iets meer controle in het spel, stel je vizier wat bij. Want ‘voetbal wordt gespeeld op de helft van de tegenstander’, volgens Nike. Naar voren dus. Met de Always Forward pack is dat vanzelfsprekend.

  Nieuw seizoen, nieuwe kleuren. Fel geel en blauw, daar gaat Nike voor. Drie silo’s kleurden Racer Blue, eentje Volt. Mag jij raden welke. Tuurlijk, de Mercurial. Bij snel spel hoort een snel kleurtje. Volt dus. Geelgroen. Even twee keer knipperen. Mbappé, Neymar en Lieke Martens gaan erop als een speer door Frankrijk en Spanje. Bijschakelen zodat je warm de winter in kunt.

  De dirigenten daarachter in PhantomVSN krijgen een blauwe tint. Countinho, bezig aan een lekker seizoen, is nog steeds te spreken over zijn schoen. ‘De Phantom geeft je echt meer controle’, zegt hij tegen Nike. ‘Voor je gevoel lever je elke pass goed af en je kunt doen wat je wil.’ De kleine Braziliaan blijft cool in de hitte van de Spaanse stadions. Bereid je voor op nog meer controle en precisie met de winter in aantocht.

  Hypervenom en Tiempo dipte Nike in hetzelfde Racer blauwe bad. De hiel van de Hypervenom is nog wel zwart. Het sokje van de Phantom overigens ook. De blauwe basis van de pack is goed. Het boegbeeld van de collectie is overduidelijk de Mercurial. Alleen de allerbeste, zij die willen opvallen, kunnen zo’n kleurtje aan. Verschuilen zit er niet meer in. Het is tijd om op te staan. Voorop in de strijd, altijd vooruit – dat is de enige weg.