Hardloopschoenen

  Nike Air Zoom Pegasus 34

  16 feb, 2018

  Nike Air Zoom Pegasus 34

  Nike Air Zoom Pegasus 34

  Nummer 34 van een de kroonjuwelen uit de Nike-collectie. Ben jij klaar voor de trail? Sta jij te trappelen voor de start van de marathon? Een sprintje door de bossen? Of is het tijd voor een intervaltraining bij jou in de buurt? Deze schoen is voor de allrounder en biedt de kwaliteit die je nodig hebt.

  Responsive Zoom Air demping is een van de meesterwerkjes in het model. Een dempingmechanisme die ervoor zorgt dat jouw afzet wordt omgezet is een explosie van voorwaartse kracht. Met de voordelen van het ontlasten van jouw gewrichten. Iedere stap is raak, het asfalt slijt weg onder jouw voeten en de enkels en knieën blijven in topconditie. Dit maakt de schoen geschikt voor een sprint naar de top van een berg én voor de langere trainingen in het bos.

  Bij deze schoen valt de mesh-voering nog soepeler op de voet. Het geeft de sensatie van een stevige sok met de vrijheid voor een heerlijke loop. Opeens doemt een heuveltje bij de trail zich voor je op. Maak je geen zorgen, de elastische mesh-laag helpt jou bij de ideale afwikkeling van de voet. De laag blijft namelijk altijd mooi rond de voet lopen en biedt tegelijkertijd de gewenste stevigheid.

  De veters helpen samen met de Flywire kabels voor een samenwerking van optima forma. Door de strategische plaatsing van de kabels wordt de pasvorm voor de voet namelijk nog meer geoptimaliseerd. Je merkt het direct bij het aansnoeren van de veters. Over de gehele middenvoet voel je dat comfort. Kom maar op met de duurtraining!

  Kleurstellingen kent deze schoen in vele varianten. Geen zorgen, jouw geliefde tinten bevinden zich tussen de mogelijkheden, de kleurencombinaties zijn verkrijgbaar in meer dan twintig samenstellingen. Op de schoen is het Nike-logo aan de buitenkant verwerkt. Een swoosh om mee te presteren dus. De strakke lijnen van de schoen komen goed tot uiting door de details in de afwerking: de ademgaatjes van de mesh-laag en het mooie hielvlak op de achterkant. Dit vlak heeft een andere kleur dan de kleuren op de bovenkant van de schoen.

  Nike heeft de merknaam op de lip verwerkt. Ook is de naam van de demping afgebeeld op de zool: Nike Zoom is op de zijkant niet te missen. Deze schoen geeft jou de controle om iedere loop te brengen tot een ultieme ervaring. Gecombineerd met het likkebaardend uiterlijk. Hij wordt geroemd door het extreme comfort en de soepele lijnen in het ontwerp.

  De laatste druppels energiedrank verdwijnen door jouw slokdarm. Je voelt de finish nader en nader komen. Nog een laatste sprint en de heerlijke beleving van deze schoen geeft jou de kracht om die toptijd te verbeteren. Nog driehonderd meter, een lichte versnelling. Nog honderd meter, je gaat dwars door die pijn heen. Vol overgave druk je de schoenen over de finish, de Nike Air Zoom Pegasus 34 is de schoen die echt bij jou past.