Hardloopschoenen

  Nike Air Zoom Pegasus 33

  7 feb, 2018

  Nike Air Zoom Pegasus 33

  Nike Air Zoom Pegasus 33

  Jouw hardloop-skills moeten op waarde worden geschat. Beloon jezelf met het comfort van de Nike Air Zoom Pegasus 33. Gemaakt voor asfalt, mulle zandlagen of het schelpenpad door de duinen. Nergens is een uitdaging onmogelijk met deze unieke hardloopschoen.

  De demping is van uitzonderlijke klasse. Ben jij lichtvoeting of een zwaardere loper? Het maakt niet uit, voor alle typen is de schoen samengesteld om jouw loopsensatie te verhogen. Dit is de 33e versie van het onovertroffen Nike-model: jij bent zeker van een kwalitatieve schoen met het perfecte comfort.

  Ademend is de bovenkant van deze schoen, voorzien van een mesh-laag. Drukt de zon met schelle stralen op jouw hoofd en zwemt de warme wind langs jouw slapen? Je vindt de luchtigheid in de schoenen door deze functionaliteit. In deze mesh-laag zijn de Flywire kabels geïntegreerd. Deze draden zorgen voor een aansluitende pasvorm voor de voet.

  Opvallend aan dit model is ook de tongconstructie. Deze is aangepast om de druk van de veters op de bovenkant van de schoen beter te verdelen. Gegarandeerd een impuls voor het comfort tijdens het lopen. De Zoom Air demping is als altijd opgenomen in de hak van de schoen. Maar in deze versie ook op een andere plek. Namelijk in de voorvoet, extra demping dus! Reactief is het loopgevoel dat bij jou gaat ontstaan, de demping houdt namelijk rekening met de druk en kracht die jij afgeeft bij iedere afzet.

  Regen, wind, zon, hagel, miezer, warmte of snijdende kou: je bent voorbereid op alle mogelijke omstandigheden als deze schoen onderdeel is van jouw hardloop-gear. De crashrail aan de buitenzijde van de zool zorgt ervoor dat je bij de landing goed opgevangen wordt. De insneden doen de rest: jouw voorvoet wikkelt zich uiterst flexibel af op de ondergrond.

  Ook heeft deze neutrale schoen een ‘wafel’-patroon, onderaan de zool. Deze vijfhoekige vorm helpt bij het verdelen van de impact van een afzet. De druk wordt beter verdeeld en het profiel versterkt de grip van jouw schoen. Een rubberen zool om jouw voetstappen te vereeuwigen.

  Dit is steevast een degelijke en betrouwbare hardloopschoen in de collectie van Nike. De veters geven de flexibiliteit om zelf te bepalen hoe strak jij de schoen wilt dragen. Op de buitenkant van de schoen schittert het logo van Nike en er is gedacht aan een ander opmerkelijk detail. ‘Nike zoom’ staat afgedrukt op de zijkant van de rubberen zool.

  De schoen is verkrijgbaar in een veelvoud aan kleuren. Van zwart, tot groen, tot blauw, tot rood. Wat is jouw voorkeur? Ieder model kent aan de zijkant de typerende kenmerken van de Flywire kabels. Deze zijn geraffineerd samengesteld en lopen mooi weg in de mesh-laag van de schoen.

  Voor de ervaren loper of de beginner: beide bloedgroepen komen aan hun trekken met de Nike Air Zoom Pegasus 33. Geef jezelf nooit gewonnen en verbeter jouw prestaties. Evenals deze schoen dat met de 33e versie ook doet. Ren en geniet.