Nike

  Air VaporMax 2019

  (0)

  Nexkin.

  1 Jan, 2019

  © Nike, Inc. - De witte Nike Air VaporMax 2019

  Welkom in 2019

  De Nike Air Vapormax werd begin 2018 naar voren geschoven als het ultieme gevoel van vrijheid. Lopen op lucht. Ongekende innovatie. Beter dan dit zou het niet worden. Nou, blijkbaar wel. Het is 2019, een nieuw jaar, een nieuwe Vapormax. Nike heeft er zin in.

  Ondanks kilometers lang testen voordat de eerste Vapormax van de band rolde, stopte de zoektocht naar vooruitgang nooit. Ditmaal trokken ontwerpers naar Londen, Parijs en Milaan. Praten met hardlopers. Vragen naar wat goed was – de demping en consistentie, zo bleek – en kijken naar wat beter kan – de structuur en de steun bovenop, klonk de feedback. En daarmee ging het designteam aan de slag.

  © Nike, Inc. - De zwarte Nike Air VaporMax 2019

  De tovenaars van Nike trokken een nieuwe technologie uit de hoge hoed: Nexkin. Geweven materiaal. Licht van gewicht. Ademend. De stof omhelst de voet. Het is steviger en beter bestand tegen zwaar weer dan Flyknit. Halverwege de voet zitten een kooiconstructie voor extra stevigheid. Het mooie is: de Air Vapormax 2019 is niet zwaarder dan zijn voorganger.

  Zo begin je het nieuwe jaar goed. Nieuwe schoenen. Lekker stevig. Mooi design van zwart of wit met koperen, bronzen kleur op de zool. Sportief en chic, fashion en sport gaan wederom hand in hand – zoals we inmiddels gewend zijn. Door de Air Vapormax 2019 zijn de voornemens van Nike voor het nieuwe jaar helder.