Hardloopschoenen

  Mizuno Wave Rider 21

  20 feb, 2018

  Mizuno Wave Rider 21

  Mizuno Wave Rider 21

  Feiten liegen niet. De kenmerken van de Mizuno Wave Rider 21 kennen eigenlijk geen weerga. Vooropgesteld blinkt deze hardloopschoen uit door de neutrale afwikkeling; een comfortabel product voor alle type lopers. Stel jij je die ideale training al voor? Ten opzichte van de Mizuno Wave Rider 20 heeft deze volgende versie een aantal nieuwe functionaliteiten. Puur voor het genot van de loper, jou dus.

  Het gewicht springt eruit. Deze schoen weegt maar 245 gram en is daarmee een veder onder de loopschoenen. Tel daarbij de offset van twaalf millimeter op, het typeert de dynamiek die deze schoen tot stand brengt. Bovenal leveren deze functionaliteiten een perfecte cadans.

  Mizuno staat gelijk aan een ongeëvenaarde demping, dit komt ook tot uiting in de Mizuno Wave Rider 21. De Wave technologie is verder geoptimaliseerd en verzorgt stabiliteit en de gewenste demping voor jouw passen. Bewegingsvrijheid en een betere pasvorm vallen jou ten deel door de Dynamotion Fit-technologie. Kun je nog wachten? We delen graag de andere aansprekende kenmerken van dit model.  

  De tussenzool is voorzien van de U4iC-technologie. Een revolutionaire samenstelling van materialen levert het verbazingwekkende comfort. Het gevolg van de technologie is een uiterst lichte tussenzool, dit draagt bij aan het minimale gewicht van de schoen. U4iC vormt een volgende stap na de AP+-technologie. Ten opzichte van die technologie is de sensatie van U4iC nog aansprekender: lichter, dynamischer en flexibeler.

  Jij verslijt de kilometers met Mizuno Wave Rider 21, moeiteloos en vol adrenaline. De schoen heeft een compleet nieuwe upper, dit draagt bij aan de mooie vormgeving en een stabiel gevoel rond de voet. De Smoothride technologie bezorgt de loper een vloeiende beweging, bij iedere stap. Ultiem comfort, vormgegeven voor het doorbreken van barrières.

  De dempingslaag in deze schoen neemt snel zijn oorspronkelijk vorm aan. Het gevolg is een toename in het zogenaamde reboundeffect: de energie die vrijkomt bij het afwikkelen van jouw pas. Dit helpt jouw loop lichter én duurzamer te maken. De unieke ervaring van deze schoen wordt onderstreept door de Airmesh-technologie. Dit is een ademend driedimensionaal geweven mesh in het bovenwerk van de schoen. Voor de frisheid van jouw getrainde voeten.

  In de zool komen duurzaamheid en grip op een hoogwaardige manier samen. X-10 is de naam van het meest duurzame carbonrubber. Door dit materiaal te plaatsen op de plekken waar slijtage te verwachten is, is de schoen langer van waarde voor de gebruiker. Met een bijkomend voordeel van het materiaal: het hielstuk biedt meer grip.

  Mizuno heeft een paar kleurencombinaties uitgebracht van de Wave Rider 21. Voor mannen een blauwe en zwarte variant. Het logo van de producent staat op de zijkant van de schoen, evenals het type (Wave Rider 21). De zool is wit en de onderkant van de schoen is in de kleuren van het bovenwerk. Op de schoen helpen veters jou om het gewenste comfort te sturen. Het embleem van Mizuno siert ook de bovenkant van de lip.

  Ook voor de dames is een zwarte versie op de markt. En een turquoise model. De details in de vormgeving en de afwerking van de schoen zijn identiek met de heren-modellen.