Hardloopschoenen

  Mizuno Wave Rider 20

  18 feb, 2018

  Mizuno Wave Rider 20

  Mizuno Wave Rider 20

  Een allround schoen voor iedere hardloper, dat is de Mizuno Wave Rider 20. Ook voor jou dus. Jouw hardloop uitdaging is er een om te halen, verbeter jezelf met dit moderne, comfortabele model. Waar wil jij tegen bestand zijn? Welke hindernissen ga jij nemen? Je bent op en top voorbereid met de nieuwste versie van de Wave Rider.

  De twintigste uitgave van deze hoogwaardige schoen heeft een serie aan vernieuwingen. Demping en stabiliteit zijn voor jou beschikbaar met de Wave technologie. Een systeem gemaakt voor het tanken van vertrouwen, tussen de schoen en de loper. Voel je vrij op alle soorten parcours met Dynamotion Fit. Deze verbeterde pasvorm vergroot de bewegingsvrijheid, zonder in te leveren op de steun. Voor jouw voet en jouw enkels.

  Onbezorgd jouw favoriete loop afwerken en met een gevoel van vrijheid het rondje bij jou in de buurt. Jij bent hiervan verzekerd met de Smoothride-technologie. Hiermee bezorgt de schoen de sensatie van een vloeiende beweging, voor iedere loper. Deze schoen presteert en combineert: comfort, vrijheid, stabiliteit en een maximaal resultaat uit jouw overtuigende passen.

  De SR Touch levert een nieuwe dempingslaag in de schoen. Nog sneller neemt deze laag zijn oorspronkelijk vorm aan na de landing. De consequentie is een lichtere en duurzamere ervaring tijdens het lopen. Met een toename in het reboundeffect, de energie die de schoen vrij laat komen na jouw pasinzet.

  Voor het eerst in de geschiedenis heeft Mizuno U4iC-technologie toegepast in de AW13 series. Deze uitzonderlijke samenstelling van materialen biedt de loper in de tussenzool extreem veel comfort en verbetert jouw prestaties. Het resultaat is keihard: de tussenzool is dertig procent lichter dan de vorige versies. Kortom, meer gewichtsvoordeel voor de hardloper op deze volwaardige schoen. U4iC is een doorontwikkeling van de AP+-technologie en biedt vergelijkbare voordelen in de demping. Met als voorname verschil een nog lichtere tussenzool.

  AIRmesh is extra ademende driedimensionaal geweven mesh. Dit wordt gebruikt in het bovenwerk en houdt de voeten fris, koel en zelf-ademend. Mizuno gebruikt carbonrubber op de plekken waar de slijtage van de schoen maximaal is. Dit vergroot de duurzaamheid én de grip bij de hiel van de Mizuno Wave Rider 20.

  Het kenmerkende symbool voor Mizuno is het katachtige merkembleem. Deze is afgedrukt op de zijkant van de hardloopschoen. Deze snelle en betrouwbaar uitziende schoen is voor heren verkrijgbaar in negen kleuren. Grijs-zwart, lichtblauw-geel, donkerblauw-geel, grijs-geel, rood-geel, wit-geel, oranje-zwart, blauw-wit en blauw met een print van boombladen. De modelnaam, Wave Rider 20, is vlak achter het Mizuno-logo op de buitenkant van de schoen gedrukt. De veters en de lip hebben de tinten van de betreffende kleurensamenstelling. De onderkant van de schoen is gekleurd. Het Mizuno-logo staat ook afgebeeld op de bovenkant van de schoen, namelijk op het uiteinde van de lip.

  Voor dames is er ook voldoende keuze in de kleuren. Rood-oranje, wit-geel, lichtblauw, groen-roze, roze-paars (twee uitgaven), roze-blauw en lichtblauw met bladenprint. Het mag duidelijk zijn, Mizuno heeft volle aandacht besteed aan de technische aspecten én de afwerking van de Wave Rider 20.