adidas

  Manchester United trainingspak 2019

  (0)

  De wederopstanding.

  21 Feb, 2019

  Manchester United trainingspak grijs 2019
  © adidas Int. – Het lichtgrijze adidas Manchester United trainingspak 2019

  Vertrouwen

  Weinig fans van Manchester United zullen herinnerd willen worden aan de eerste seizoenshelft van 2018/19. Een nachtmerrie voor United. Maar op 22 december schrok de club wakker, ineens werd alles anders. En dan ook nog eens een gloednieuw trainingspak.

  Op die 22ste december 2018 nam clubicoon Ole Gunar Solskjaer plaats op de bank van Old Trafford. In 1999 schoot hij United naar winst in de Champions League, en nu, twintig jaar later, kreeg hij de taak zijn club uit de afgrond te trekken. Want Manchester United bungelde hulpeloos boven een diep dal.

  Vreemd hoe dat gaat: een nieuwe coach voor de groep en plots voetbalt iedereen weer goed. ‘De hand van Solskjaer’, roepen ze dan. Zou kunnen. Vertrouwen, dat lijkt het toverwoord, en dat geeft de nieuwe coach. Of komt het misschien toch door dat nieuwe lichtgrijze trainingspak?

  © adidas Int. – Het lichtgrijze adidas Manchester United trainingspak 2019

  Dat pak met drie felrode strepen op de mouwen, met adidas-logo en United-embleem in dezelfde kleur op de borst – hoe groot is die rol in Man U’s wederopstanding? Moeilijk te zeggen, maar vertrouwen geeft het pak ongetwijfeld. Het lichtgrijs (bijna wit) maakt indruk. De zwarte broek met rode strepen net zozeer.

  Het vertrouwen is terug in het rode deel van Manchester. En in dit trainingspak lijkt dat niet snel te verdwijnen.