Voetbalshirts

  Man City derde shirt 2017/18

  Buitenaards leven in Manchester.

  23 Dec, 2017

  © Nike, Inc. - Het Nike Man City derde shirt 2017/18, met Stones

  Duizelingwekkend

  Stop de persen! Breaking news: buitenaards leven gesignaleerd op aarde. Een nooit eerder vertoonde show van aanvallend, dynamisch en effectief voetbal is geland in Manchester. Tiki taka 2.0, voetbal van een andere planeet? Noem hoe je het wil. Een ding is zeker: City gaat dit seizoen prijzen pakken.

  Uit een ander universum of niet, de Cityzens zijn hier om alle grote prijzen weg te kapen. Hoofdmissie: de Champions League. Peps manschappen handelen met dodelijke effectiviteit in een gecamoufleerd zwart shirt. Lichtblauw van het Nike-logo en de stroken op de schouders flitsen langs als de spelers op hun doel afschieten. De AeroSwift-technologie houdt de spelers droog en in optimale fysieke toestand. De topclubs in Europa staat wat te wachten.

  © Nike, Inc. - Het Nike Man City derde shirt 2017/18, met Danilo, Walker en Stones

  Het duurde even voor Pep zijn team op de rails had, maar nu is het zover. De ploeg is beter dan vorig jaar. De nieuwe aankopen Walker, Danilo en John Stones passen naadloos in de selectie. Zonder blikken of blozen worden ze opgenomen in de familie. In de kleedkamer staat niet voor niets: ‘Some where born here, others drawn, but we all call it home’.

  De Premier League houdt City lekker bezig, zodat ze doordeweeks echt aan het werk kunnen in de Champions League in het Man City derde shirt 2017/18. Met jaloersmakend voetbal neemt City het Europese toneel over. Wat valt hiertegen te beginnen? Graven we ons dan maar in tegen deze buitenaardse krachten? Is de wereld wel klaar voor dit geweld? Duizelingwekkend en effectief, dit is een kampioenselftal – en de rest kan alleen maar toekijken.