adidas

  Juventus trainingspak 2019

  (0)

  Truffelbruin.

  14 Feb, 2019

  Juventus trainingspak bruin 2019
  © adidas Int. – Het bruine adidas Juventus trainingspak 2019

  De Europese droom van Turijn

  Op weg naar de achtste titel op rij, en voor veel mensen lijkt het de normaalste zaak van de wereld. In het seizoen 2018/19 verloor Juventus na 23 wedstrijden nog niet. Een seizoen lang ongeslagen – vanaf 2019 in deze nieuwe bruin-zwarte trainingspakken – zou alweer een indrukwekkend record zijn voor de club uit Turijn.

  Op een klein half uurtje ten zuiden van Turijn, in Vinovo, slijpt de Bianconeri sinds 2006 aan de vorm en fitheid. Al jaren achtereen wordt daar de basis gelegd voor die kampioenschappen. Vanachter die poorten regisseert Juve de Serie A.

  © adidas Int. – Het bruine adidas Juventus trainingspak 2019

  Maar Europees wil het nog niet lukken. De laatste Champions League won Juve in 1996. Die Europese droom duurt nu wel erg lang. In 2019 hopen de fans dat-ie uitkomt.

  En dat moet gaan gebeuren in een bruin-zwart trainingspak. Bruin jack – een beetje truffelbruin – zwarte broek. Drie zwarte adidas-strepen op de armen en een witte adidas-logo en grote, witte ‘J’ op de borst. Sluit prima aan bij het doel van de club om meer modieuze sportkleding te maken.

  Mocht de droom dit jaar in vervulling gaan, ziet Juventus er in hun nieuwe pak alvast onberispelijk uit.