Productanalyses

  Xenia Sport Collectie

  (0)

  Urban chic.

  17 Aug, 2018

  © Hunkemöller - De Hunkemöller Xenia Sport Collectie, met Xenia Overdose

  Xenia

  Vuurrode wangen, piekharen die alle kanten opstaan en zweetdruppels op je voorhoofd – vergeet dat allemaal maar. Vanaf nu ben je in de gym stijlvol, chic, sportief en sexy tegelijk (als je wilt natuurlijk). De Hunkemöller-collectie van lifestyle- en fashion-blogger Xenia Overdose is de perfecte balans tussen mode en sport.

  © Hunkemöller - De Hunkemöller Xenia Sport Collectie, met Xenia Overdose

  Of je nu een rustgevend yoga-klasje doet, een dodelijke groepsles of als een bezetene op de loopband staat, iedereen heeft net andere wensen qua kleding. Dan hebben we het nog niet eens over het design, maar alleen over het materiaal. Dat materiaal geeft extra ondersteuning of komt jouw lenigheid van pas. In de collectie van Xenia Overdose vind je sportbeha’s op level 1 voor training met lage intensiteit (zoals yoga), level 2 (medium intensiteit) en level 3 (hoge intensiteit). De een heeft verstelbare schouderbandjes, de ander een voorgevormde cup, ze verschillen in kleur en uiteraard in maat. Keuze zat.

  Je kunt variëren met een coltrui-croptop met blote armen, gouden rits, in donkerblauw en zwart; het accent ligt op je taille. Een zwarte of lichtblauwe legging. Een mesh-shirt over je sportbeha. Zo tover je de sportschool eenvoudig om in een catwalk. Gelukkig is de kleding wel allemaal functioneel. Je houdt genoeg bewegingsvrijheid ongeacht de training.

  © Hunkemöller - De Hunkemöller Xenia Sport Collectie, met Xenia Overdose

  Kleuren matchen is het toverwoord. Daar ligt het niet aan in deze collectie. Donker- en lichtblauw, zwart met gouden details; sportief en chic tegelijk. En dat zowel tijdens als na het sporten. De collectie loopt aardig uiteen. Want ook na het sporten loop je niet voor joker. Met een beige oversized fluffy-jas bijvoorbeeld of donkerblauw en zwart sportjack voorkom je verkoudheid en rillende spieren, rits ‘m dicht zodra je na een snikheet zaaltje de koude buitenlucht tegemoet gaat. Hunkemöller noemt het ‘urban chic’, de grens tussen straat en fitness is weer iets dunner geworden.