Nike

  CR7 Quinto Triunfo

  (0)

  2008 2013 2014 2016 2017.

  19 Dec, 2017

  © Nike, Inc. - Cristiano Ronaldo Quinto Triunfo

  Numéro 5

  En dat is nummer 5! Cristiano Ronaldo wint voor de vijfde keer de Gouden Bal. In de afgelopen vijf jaar zelfs vier maal. Deze prestatie verdient erkenning. Daarom zijn hier: de Mercurial Superfly CR7 Quinto Triunfo.

  Een hype verdwijnt snel, echte kwaliteit blijft bestaan. Alleen dan kiest de voetbalwereld jou vijf keer als speler van het jaar. Alleen dan verdienen je voeten het beste van het beste. Met deze Mercurials zit dat wel goed.

  De kleur vervaagt: van de zilveren Dynamic Fit rondom de enkel naar de gouden ribconstructie aan weerszijden van de voet. Als Ronaldo in deze Mercurials glijdt, klemt de schoen om zijn enkel. Heen en weer schuiven is er niet meer bij met het Nike Grip-systeem. En alles in Flyknit: perfecte pasvorm gegarandeerd. De vernieuwde 3D-zool van de jubileumschoen zorgt voor explosieve snelheid. Om het af te maken heeft de hele schoen een ACC-laagje: technologie die absolute controle geeft in elke weersconditie. Ronaldo loopt op goud.

  De Nike-swoosh is prominent aanwezig: een kleine aan de binnenkant, een grote op de buitenkant. In de grote swoosh zit een nieuwe technologie. Nooit eerder vertoond. Nike is de eerste. Als Ronaldo op volle snelheid door Bernabéu raast, glinsteren in de grote swoosh de jaren waarin hij de Ballon d’Or won: 2008 2013 2014 2016 2017. Alleen bij beweging dus. Verwacht vanaf nu meer sprints dan ooit. Snelt hij je voorbij, kijk dan goed op zijn hak – daar glimt ‘CR7’ in zilveren letters. Eronder staat het editienummer: van 1 tot 1000, meer zijn er niet gemaakt. Niet knipperen, anders mis je het.

  Wie denkt dat Ronaldo het nu wel goed vindt heeft het mis. Hij wil altijd vooruit. Hij wil beter, sneller, sterker. Verbeteren zit in zijn dna. Hij is zijn eigen rivaal. Zo speelt de beste voetballer ter wereld, op de enige kleur die hij verdient.