Voetbalshirts

  Chelsea uitshirt 2017/18

  18 prijzen in 20 jaar.

  13 Jan, 2018

  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea uitshirt 2017/18, met Willian

  Nog niet verslagen

  Ruim 65 miljoen euro, per jaar. Op dat bedrag wordt de kledingdeal geschat tussen Chelsea en Nike. De komende 15 seizoenen maakt Nike de shirts van de Londenaren. Het thuisshirt was al een fraai design en het uitshirt mag er ook wezen: simpel design, maar zeker niet minder mooi.

  Nike gaat voor minimalisme. Helemaal effen, met blauwe details. In de zij zit een blauwe strook stretchmateriaal en rondom de nek zit een blauw lijntje. Achterop dat lijntje in de nek staat in witte letters: ‘CHELSEA’. ‘EST. 1905’ en ‘THE BLUES’  staan aan de binnenkant van de mouwen.

  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea uitshirt 2017/18, met Luiz, Hazard, Kante, Cahill en Batshuayi

  Het shirt is wit met een tintje zilver, een knikje naar de prijzen die Chelsea won in de laatste twintig jaar. Dat waren er 18. Bijna elk seizoen een prijs, niet slecht. Dit seizoen wordt de landstitel moeilijk, maar voor de andere prijzen is Chelsea nog volop in de race. Met het zilverwitte shirt strak om de schouders duiken Hazard, Luiz en Kanté de tweede seizoenshelft in. Van de AeroSwift-technologie zal veel worden gevraagd. Chelsea zal erin kleunen in het nieuwe jaar.

  In dit fraaie shirt reist Chelsea dus door het land. En ze doen het goed. Ze verloren pas twee keer op bezoek bij de tegenstander. De kampioen heeft een paar tikken gehad, lag even op de grond, maar is nog niet verslagen.