Nike

  Chelsea trainingspak 2019

  (0)

  The Blues zijn wit.

  17 Jan, 2019

  Chelsea trainingspak wit 2019
  © Nike, Inc. – Het witte Nike Chelsea trainingspak 2019

  Blauw-wit Cobham

  Chelsea leeft in twee verschillende werelden. In het weekend de drukte van een volgepakt Stamford Bridge. Doordeweeks de kalmte van Cobham. Het trainingscentrum waar de selectie rondloopt in het witte Chelsea trainingspak.

  Zo’n 25 kilometer ten zuiden van Londen ligt het terrein waar Chelsea traint. Een reusachtige campus met 30 voetbalvelden, indoor kunstgrasvelden, zwembaden, sauna’s, een grote fitnesszaal, zelfs hydrokamers. Alles wat een prof nodig heeft. De huiskleur? Blauw. Maar zo nu en dan variëren ze. Met een wit pak.

  Chelsea trainingspak wit 2019
  © Nike, Inc. – Het witte Nike Chelsea trainingspak 2019

  In dit witte pak met blauwe broek kun je trainen of warming-up doen, maar dragen als dagelijkse outfit is misschien wel nog lekkerder. De Dri-FIT houdt je goed op temperatuur en het pak zit comfortabel. Op de bovenarm staat Chelsea, op de rechterborst waar normaal een Swoosh zit, plakte Nike de merknaam. De ritszakken in jack en broek zijn prettig, net als de ritjes onderaan bij de enkels.

  En: Nike vernieuwt, een lusje voor je koptelefoon houdt het snoertje goed op zijn plek. Geen gedoe meer onderweg naar de wedstrijd. Geen afleiding, alleen nog totale concentratie op een wedstrijddag. Of, voor Hazard, William en Luiz, op de training op het blauw-witte Cobham Training Centre. Waar het naast blauw, dus ook wemelt van de witte trainingspakken.