Voetbalshirts

  Chelsea thuisshirt 2017/18

  Wij zijn de trots.

  4 jul, 2017

  Chelsea thuisshirt 2017/18
  Het blauwe Nike Chelsea thuisshirt Vapor 2017/18

  Op jacht naar europees succes

  Een kleine Italiaanse veldheer bracht Chelsea weer op de plek waar het thuishoort: bovenaan de ranglijst. Antonio Conte maakte de Londense club kampioen, nu wacht de Champions League. En dat in een nieuw thuisshirt: de Nike-swoosh siert vanaf dit seizoen de rechterborst van The Blues.

  Het Nike Chelsea thuisshirt Vapor 2017-2018

  Een nieuw seizoen in een nieuw shirt. Het is even schakelen, maar kwaliteit went snel. Op het oog lijkt er niet veel anders aan het officiële wedstrijdshirt, maar schijn bedriegt. Het witte Nike-logo steekt af tegen het indrukwekkende blauw en belooft een grote kwaliteitsimpuls. Kanté, die al niet moe te krijgen is, dendert met de ademende Nike AeroSwift technologie nog eenvoudiger van zestien naar zestien. Vermoeidheid is met de minuscule, ventilerende Mesh-gaatjes in het shirt verleden tijd. Gaten dichtlopen, ballen veroveren, vol de duels in. Een beest van een speler, die zich door de getailleerde pasvorm nog sterker voelt. In een uiterste poging de bal te veroveren, rekt het Nike Chelsea thuisshirt Vapor mee door het elastische polyester. Bewegen was nog nooit zo makkelijk. Een Slim-fitshirt dat één voelt met je huid, dat niet wappert in de wind, waar tegenstanders niet aan kunnen hangen, maakt je letterlijk ongrijpbaar. Het straalt kracht uit. De dribbels van Hazard zullen nog explosiever zijn. Strak om zijn schouders, geven de raglanmouwen, die voorkomen dat naden rond de schouder in de weg zitten, de unieke dribbelaar extra voordeel op de eerste meters. Zijn schouders bewegen vrijer, zijn armen sneller: Hazards dribbels zijn nog dodelijker. Gesteund door de fans en de rest van de club gaat Chelsea in het volledig blauwe Nike Chelsea thuisshirt Vapor 2017/18, met subtiel donkerblauw randje in de kraag, op jacht in Europa.

  Het blauwe Nike Chelsea thuisshirt stadium 2017/18
  Het blauwe Nike Chelsea thuisshirt Stadium 2017/18

  Het Nike Chelsea thuisshirt Stadium 2017-2018

  Stamford Bridge kolkt weer op een Champions League-avond. De energie in en rond het stadion is voelbaar wanneer Chelsea Europees speelt. Een indrukwekkende blauwe zee van supporters brengt het stadion tot leven. Het blauw heeft iets ruigers dan voorgaande jaren want het Nike Chelsea thuisshirt Stadium 2017/18 is net wat tintjes donkerder. Stamford Bridge kleurt blauwer dan ooit. De kleur verbindt. The Blues zingen en schreeuwen met de clubnaam in hun nek en het embleem op hun hart. De blauwe muur laat elke tegenstander beven. Jong en oud. Jeugdteams imponeren in het blauwe Chelsea thuisshirt 2017/18 voor kids. Tegenstanders kijken met open mond toe hoe de jonge blauwe brigade te werk gaat. Het shirt met Dri-FIT technologie met Mesh-gaatjes voert zweet snel af en houdt spelers en supporters koel en droog. Het Chelsea shirt ademt met Nike Breathe en de jeugdteams en supporters ademen de identiteit van de club. Bewegen in dit shirt van 100% polyester voelt moeiteloos. Het nieuwe Nike Chelsea thuisshirt is een onuitputbare bron van energie.

  We are the pride

  Chelsea is klaar voor het nieuwe seizoen. Een Europees seizoen. Meer wedstrijden, meer druk. Met een shirt dat simpel aandoet, maar uitzonderlijke kwaliteit bezit, en teweeg brengt. Teweeg moet brengen. Er wordt meer gevraagd van de spelers dan ooit. Met de supporters achter zich gehuld in het krachtige blauw gaat Chelsea op jacht. Hopend op weer Europees succes. Met spel waar het trots op kan zijn. In een Chelsea thuisshirt 2017-2018 dat die trots belichaamt. ‘We are the pride’ luidt de slogan. Het is de trots van de beste club uit Engeland. De trots van een kampioen.