Voetbalshirts

  Chelsea thuisshirt 2017/18

  (0)

  Voor ‘The Blues’.

  15 Dec, 2017

  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea thuisshirt 2017/18, met Hazard

  Welkom op de blauwe zee

  Stop de persen: Chelsea speelt dit seizoen in Nike. Voor het eerst in het 112-jarig bestaan van de club met het Nike-logo op de rechterborst. Klaar om het kampioenschap te verdedigen. Wil je de titel? Kom maar halen.

  Zelfverzekerd begint de kampioen aan het nieuwe seizoen. Trotse houding. Wij zijn ‘The Blues’. De designers van Nike zochten naar het klassieke Chelsea-blauw. Een blauwe tint die de club eer aan doet. Het thuisshirt van begin jaren zeventig bood uitkomst. Volledig blauw, zonder franje – maar wel met een moderne touch.

  Een moderne touch voor modern voetbal. Dat kreeg Conte voor elkaar. Snel voetbal, en naar voren. Lange tijd zagen ze dat niet op Stamford Bridge. De moderne speelstijl vraagt om de nieuwste technologie. Geen beter moment om samen te werken met Nike. Het toverwoord: AeroSwift.

  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea thuisshirt 2017/18, met Kante, Batshuayi, Hazard, Cahill en Luiz
  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea thuisshirt 2017/18, met Kante, Batshuayi, Hazard, Cahill en Luiz

  Hazards dribbels, Willians sprints en David Luiz’ tackles maken nog meer indruk met de AeroSwift-technologie. Het Chelsea thuissshirt 207/18 ademt, nooit meer te warm of te koud. Bewegen gaat geruisloos, het shirt voelt als een tweede huid. De elf blauwen zijn niet bij te benen. Tegenstanders die het nakijken hebben, kunnen het ‘CHELSEA’ in de nek goed zien zitten. ‘The Blues’ en ‘EST. 1905’, aan de binnenkant van de mouwen, voelen als wind in de zeilen.

  Welkom op de blauwe zee, al ruim een eeuw een onbevaarbare oceaan. Een barre tocht voor elke tegenstander. Blauw heerst op Stamford Bridge – geen enkel andere kleur.