Voetbalshirts

  Chelsea derde shirt 2018/19

  (0)

  NikeConnect.

  1 Nov, 2018

  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea derde shirt 2018/19, met Jorginho

  Babyblauw

  Als je op Fulham Road loopt en iemand zegt dat je op een steenworp afstand bent van Stamford Bridge, verklaar je hem voor gek. Het lijkt een doodgewone Londense straat met winkeltjes en gekleurde gevels, smalle bike lanes en rode dubbeldekkers, maar een smal steegje door en plots sta je oog in oog met het stadion van The Blues, dat op een speciale manier terugkomt in Chelsea’s derde shirt.

  Dat derde shirt heeft iets unieks. NikeConnect. Het met je telefoon scannen van het embleem rechtsonder op het shirt geeft toegang tot producten, gepersonaliseerde content en andere exclusieve ervaringen. De hemel voor iedere Blues. Shirtholders –fans met een bepaalde status in NikeConnect – hebben zelfs de mogelijkheid een Fan Jersey te maken. Samen met designers van Nike ontwerp je dan een eigen Chelsea-shirt. Met Vapirknit en speciale details. Aardig technisch hoogstandje dat NikeConnect. En dan te bedenken dat er nog meer innovatie is – in de graphics.

  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea derde shirt 2018/19, met NikeConnect

  De print op de horizontale banen voorop het lichtblauwe shirt hebben iets wek van wolken, een mistige lucht. Maar kijk door het patroon heen en je ziet een luchtfoto van Stamford Bridge en de wijk eromheen. Ook nog een fraai, grafisch hoogstandje dus. Zo is de wijk altijd dichtbij, als Chelsea dit shirt draagt in uitwedstrijden in de Engelse beker en Europa.

  Naast het babyblauw heeft het derde shirt zilveren, rode en oranje details. De Swoosh en het Chelsea-logo zijn zilver. Het logootje van sponsor Yokohoma Tyres is rood. Het verticale strookje achterop in de nek is oranje. Zo speelt Chelsea met het gele uitshirt erbij in aardig wat kleuren.

  Geen Champions League dit seizoen. Wel Europa League. Gezien het spel van Chelsea zouden we wel eens tot ver in mei 2019 kunnen gaan genieten van het babyblauw en NikeConnect van The Blues.