Voetbalshirts

  Chelsea derde shirt 2017/18

  (0)

  Oorlog op meerdere fronten.

  26 Dec, 2017

  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea derde shirt 2017/18, met Rudiger

  Bepantserd Europa in

  Chelsea slijpt de messen. Iedereen weet: op de kampioen wordt gejaagd. Elke week weer. Dit jaar is de uitdaging groter dan ooit. Chelsea speelt ook weer Champions League. Conte moet met een meesterlijk strijdplan komen. Het is tijd voor oorlog op meerdere fronten.

  Wanneer Rüdiger, Bakayoko en Marcos Alonso hun spullen pakken voor vertrek gaat het donkergrijze Chelsea derde shirt met camouflage als eerst in de tas. Wat neem je mee op deze barre tocht over het continent? Een ijzersterk pantser, iets waarop je kunt vertrouwen in nood: een shirt dat niet faalt. Met 10% lichter materiaal, dat 25% droger is en 50% meer stretcht, schieten ze met scherp. Geen verkeerd wapen. In de Premier League deed het al zijn werk, maar de Champions League is andere koek.

  © Nike, Inc. - Het Nike Chelsea derde shirt 2017/18, met Bakayoko en Rudiger

  In dit Europees geweld moet je uit een ander vaatje tappen. Verzaken is geen optie. De AeroSwift-technologie zal op zijn hoede moeten zijn: overtollig zweet direct weg a.u.b. – geen tijd voor die onzin. We moeten droog blijven. Scherp blijven. We moeten kunnen blijven gaan. Negentig minuten lang. Thuis op Stamford Bridge, op vijandig grondgebied en op neutraal terrein. Overal.

  Elf donkergrijze schaduwen vliegen door de nacht, zo nu en dan een flits van elektrisch blauw – als de mesh-strook in de zij iets uitrekt. Het ‘CHELSEA’ achterop het shirt zal wapperen in de koude wind. Maar als de Champions League-lampen de camouflage-vlakken doen oplichten, kan niets The Blues nog stoppen.

  Chelsea meldt zich aan het front in het Chelsea derde shirt 2017/18, met het mes tussen de tanden. Wij zijn de baas in Engeland. En straks ook daarbuiten. Europa is van ons.