Hardloopschoenen

  Brooks Glycerin 15

  7 feb, 2018

  Brooks Glycerin 15

  Brooks Glycerin 15

  Deze schoen biedt comfort, beleving, souplesse en een gevoel van onoverwinnelijkheid. De Brooks Glycerin 15 is uitgerust met de SuperDNA demping, een functie die nog meer demping geeft dan in de vorige editie. Je voelt het bij het aantrekken van de schoen: deze schoen is bereid om tot meer dan het uiterste te gaan.

  Stel het je maar voor. Op een herfstachtige dag bevind jij je in een bos. Om je heen vele hardlopers, bezeten van de run die jullie afwerken. Je stapt op een tak en de demping doet direct zijn werk. Zonder problemen brengt de schoen jou verder en zorgt voor een effectieve voorwaartse kracht. Op naar het volgende pad. Ongeveer 25% meer demping geeft deze schoen ten opzichte van het vorige model. Dit maakt je hier en nu mee.

  Onder jouw voeten streep je verschillende ondergronden af. Het harde bospad nu. Hier geven de Ideal Pressure Zones van de schoen thuis. Bij iedere afzet ervaar jij de soepele en comfortabele afwikkeling van jouw voet in deze schoen. Geen gekrakeel door de spieren, geen gepiep van de gewrichten. Deze schoen geeft jou het gevoel dat je oneindig door kan lopen.

  Een langer recht stuk. Je laat de benen het werk doen en het hoofd is uiterst koel. Jouw blik valt op de naadloze bovenkant van de Brooks Glycerin 15. De 3D stretch Print spant samen en rekt zich weer krachtig uit. Mee in de cadans van de afzet, klaar voor de volgende schok en gemaakt voor het bieden van de juiste ondersteuning. De pasvorm heeft allesbehalve te lijden onder deze stretch: zoveel geluk heb jij nog niet ervaren tijdens een loop.

  Krachtig zet jij de versnelling naar een heuvel in. De voet zet extra kracht en je beleeft de comfortabele omsluiting van deze schoen. Hier merk je de voordelen van het nieuwe zadelontwerp. Bij de stappen vooruit en omhoog voel je de middenvoet ondersteund worden door de toegenomen torsiestijfheid in de schoen.

  Dit is een lichtgewicht die jou door de bossen leidt. Slechts 301 gram omarmen de beide voeten, met een offset van 10 millimeter. Een soepele tred, in de hand gewerkt door de licht rondende zool. Perfect voor de effectieve afronding van jouw afzet. Je hebt het moment te pakken, deze grijsgroene schoen brengt jou in rasse schreden naar de finish.

  Nog een laatste klimmetje. Daar is de SuperDNA demping weer. Dit wordt een toptijd.

  De Brooks Glycerin 15 is verkrijgbaar in vier verschillende kleurenvarianten. Lichtblauw, donkerblauw, zwart of grijs zijn de hoofdtinten. Aan welke kleurstellingen zit jij te denken? De veters geven jou de flexibiliteit om de schoen naar wens te strikken. Aan de binnenkant van de schoen vangt een zwarte zool jouw getrainde voeten op, voor een samenwerking om records te breken.

  Alle samenstellingen hebben vergelijkbare details in de afwerking. Het Brooks-logo bevindt zich aan de zijkant van de schoen en wijst jou op een herkenbare manier de weg vooruit. Op de zijkanten vlechten verschillende kleuren in elkaar samen voor de optimale uitstraling.