adidas

  Bayern München trainingspak 2019

  (0)

  Olijfgroen.

  7 Mar, 2019

  bayern munchen trainingspak groen 2019
  © adidas Int. – Het groene adidas Bayern München trainingspak 2019

  Beiers geloof

  Misschien dat na zes seizoenen op rij het gemak er een beetje in sloop in Beieren. Het begin van de competitie was aardig, maar daarna zakte het lelijk in. Na zeven speelronden stond de Rekordmeister op plek 6. Trainer stond bijna op straat, crisis in Zuid-Duitsland lag op de loer. Maar Bayern herpakte zich en na puntverlies van de concurrent wordt de eerste plek inmiddels gedeeld. Ze zon schijnt vol op het trainingspak van 2019 en er is weer zicht op de zevende titel op rij.

  De reeks van Bayern is sterk: 8 keer winst in 9 wedstrijden. Dan raakt de koploper vaak nerveus en laat punten liggen. Zo geschiede, en Die Bayern deelt de eerste plek met de grootste concurrent van de afgelopen jaren: Borussia Dortmund. Het Beiers geloof is terug en zelfs in de Champions League maakt Bayern nog alle kans.

  © adidas Int. – Het groene adidas Bayern München trainingspak 2019

  Dus wie weet gaan we het nieuwe trainingspak voor 2019 nog wat langer zien. Iedere keer als Lewandowski, Müller en Robben de bus uitstappen bij de Allianz Arena licht het diepe rood van het adidas-logo en clubembleem op de borst even op. Het steekt af tegen de groene kleur (ja, adidas noemt het echt groen) van de rest van het jack, een zeldzame kleurencombinatie. De bijbehorende broek is ook vrij uniek, met een soort olijfgroene kleur.

  Met dit groene trainingspak gaat Bayern in 2019 op jacht naar bekers en schalen. Met goede hoop, want Der FCB is nog in de race voor drie prijzen – terwijl niet veel mensen dat voor mogelijk hielden eerder dit seizoen.