Voetbalshirts

  Barcelona uitshirt 2017/18

  (0)

  Met frisse moed.

  30 Dec, 2017

  © Nike, Inc. - Het Nike Barcelona uitshirt 2017/18, met Busquets

  Palet

  Vijftien verliespunten in uitduels. Dat knaagt. Dat zijn er wel erg veel voor Barca. En dan te bedenken dat de achterstand op Real Madrid aan het eind van vorig seizoen slechts 3 punten was. Het betekende een tweede plaats voor FC Barcelona. Scherpte en frisheid moeten terugkomen in de uitwedstrijden. Het nieuwe Barca uitshirt geeft een voorzetje.

  Nieuw seizoen, frisse start, geen wolkje aan de lucht in een hemelsblauw shirt. Dit frisse design op bezoek bij de tegenstander is prettig voor Barca, steuntje in de rug. Om aan de andere kant van het land toch nog iets van huis mee te hebben, zijn de stroken in de zij rood (rechts) en donkerblauw (links). Het Blaugrana vind je ook in de kraag. Achterop de nek zit een smal strookje in de kleuren van de Catalaanse vlag.

  © Nike, Inc. - Het Nike Barcelona uitshirt 2017/18, met Pique, Messi, Suarez en Iniesta

  Als ze straks zwaar onder vuur liggen in Bernabéu of het Wanda Metropolitano houdt de AeroSwift-technologie het team droog. De speciaal gestikte vlakken rondom de torso fonkelen wanneer Messi onder de druk van drie verdedigers uit dribbelt. Als Pique een duel aangaat – schouder tegen schouder – duwen het ‘Forca’ en ‘Barca’ aan de binnenkant van de mouwen tegen zijn huid.

  Met dit palet aan kleuren gaan de Catalaanse kunstenaars aan het werk. Kijken of hun kunst ook buiten de regio aanslaat. Met frisse moed door het land in het FC Barcelona uitshirt 2017/18. Die 15 verliespunten moet dit seizoen beter kunnen.