Trainingspakken

  Barcelona trainingspak 2019

  (0)

  Blauwe lucht boven de stad.

  10 Jan, 2019

  Barcelona trainingspak blauw 2019
  © Nike, Inc. - Het blauwe Nike Barcelona trainingspak 2019

  Strakblauw

  Half januari en FC Barcelona heeft vrij zicht op de titel. Nog wel twintig wedstrijden te gaan, maar geen vuiltje aan de lucht. De hemel is strakblauw. Net als hun trainingspak.

  Vooralsnog stevent Barca zonder al te veel moeite af op hun 26ste landstitel. Zo nu en dan loopt er een zweet druppel over de neus, maar niets om serieus zorgen over te maken. De Blaugranas voelen zich comfortabel – en niet in de laatste plaats door dit trainingspak dat Nike ontworp.

  © Nike, Inc. - Het blauwe Nike Barcelona trainingspak 2019

  Door de Dri-FIT-technologie blijf je op aangename temperatuur. Snel zweetafvoerend materiaal is de sleutel. Door de rekbaarheid kun je er dagen in blijven lopen, lekker comfortabel. De zakken rits je zo dicht. Afzakkende broek zul je niet snel hebben: de taille is elasitsch. De ritsjes onderaan de broek bij de enkels maken het aantrekken – met de toelopende pasvorm van de broek – net wat makkelijker

  Dan nog een leuk snufje: de audioband op het jack, die helpt de draad van je koptelefoon op zijn plek te houden. Dat jasje is overigens lichtblauw, turquoise eigenlijk. De broek donkerblauw. Over de zijkant van de bovenarmen en de bovenbenen zitten stroken met daarop groot BARCA.

  Zodat wel duidelijk is om welke stad en welke club het hier draait.