Voetbalshirts

  Atletico Madrid thuisshirt 2018/19

  (0)

  Passie, loyaliteit, evolutie.

  25 May, 2018

  © Nike, Inc. - Het Nike Atletico Madrid thuisshirt 2018/19

  De tribune

  Omschrijven heeft geen zin. Woorden doen af aan dit gekkenhuis. Koop maar gewoon een kaartje voor een thuiswedstrijd van Atletico Madrid. Dan voel je de energie van Wanda Metropolitano pas echt. Dan zie je het thuisshirt met je eigen ogen.

  De opvallende spikes op het shirt zijn een knipoog naar het levendige spel en de over-mijn-lijk-mspoentaliteit van Atletico. Niet in het minste geval aangespoord door coach Simeone en zijn staf. Iedere wedstrijd in het Wanda Metropolitano is weer een belevenis. Gelukkig hebben de spelers Vaporknit om hun schouders, zij moeten toch koel blijven in de heksenketel.

  Het viel Nike ook op. ‘De laatste jaren is er iets moois gaande bij Atletico Madrid’, vertelt Pete Hoppins, Nike Football Apparel Senior Design Director. ‘De club heeft laten zien wat je kunt bereiken als de fans, coaches en spelers volledige toewijding tonen en als eenheid opereren. Die unieke energie willen we vieren met hun nieuwe thuisshirt.’

  De passie van de Atletico-fans is wereldberoemd en een belangrijke reden van het recente succes. Dit shirt staat voor die passie, de loyaliteit en de constante evolutie. De waarden van de club. Dit shirt is voor de spelers op het veld. Voor de onuitputbare energie die zij iedere week brengen. Maar bovenal: dit shirt is voor de fans. Want zonder hen bestaat Atlético niet.