Voetbalshirts

  Atlético Madrid derde shirt 2018/19

  (0)

  Fuente de Neptuno.

  23 Oct, 2018

  © Nike, Inc. - Het Nike Atlético Madrid derde shirt 2018/19

  Neptunus

  Midden op de drukke allee Paseo del Prado in het centrum van Madrid staat de Fuente de Neptuno, de fontein van Neptunus. Een eerbetoon aan de god van de zee. De koning van golven en stromend water. Die kracht zuigt Atlético Madrid op in hun derde shirt.

  Alsof Atlético nog niet sterk genoeg was. Ze hebben nu ook de kracht van de oceaan aan hun zijde in hun Europese wedstrijden. Die kracht komt vast van pas in de Champions League. Anderen ploegen zijn sterker, misschien meer kwaliteit, maar winnen van Atlético is voor iedereen moeilijk.

  © Nike, Inc. - Het Nike Atlético Madrid derde shirt 2018/19

  Het shirt is meerdere tinten blauw, voor sommige misschien zelfs groenig, met het Nike-logo, de sponsor en het clubembleem in oranje als details. Achterop in de nek loopt een oranje strook met daarin een gele drietand. Het meest opvallend aan dit shirt is de luchtfoto van de stad. Eerder zagen we het in het shirt van de Spurs en AS Roma. In een gestreepte graphic zie je een deel van Madrid terug voorop bij Atlético.

  Op reis door Europa blijft zo de stad dichtbij. Lekker het hele continent opjagen. Met Neptunus aan hun zijde is winnen van Atlético nu nog moeilijker geworden.