Asics

  GEL-Nimbus 21

  (0)

  Op een wolk.

  13 Dec, 2018

  © ASICS - De ASICS GEL-Nimbus 21 hardloopschoen

  21

  Hoe zou het voelen om te lopen op de wolken? ASICS heeft het antwoord: de GEL-Nimbus 21, het allernieuwste model uit de Nimbus-lijn. In het Latijn betekent Nimbus wolk. Lopen op de Nimbus voelt als lopen op een wolk.

  De ontwikkeling van de Nimbus is zijn derde decennium in gegaan. Het eerste model stamt uit 1999. In twintig jaar werd langer en verder lopen steeds wat eenvoudiger. Nu, met model 21, wordt net weer even makkelijker.

  © ASICS - De ASICS GEL-Nimbus 21 hardloopschoen

  De updates zijn niet gering. Een betere pasvorm, door een nieuwe leest met meer ruimte in de voorvoet. Nog energiekere demping, doordat ASICS in de zool Flytefoam Propel en Lyte combineert. Maximale schokdemping, de GEL is strategischer geplaatst dan in eerdere Nimbus-modellen. De upper is van zogenaamde Jacquardmesh, dat zich aanpast aan bewegingen van de voet.

  Lopen op de Nimbus is nu een nog groter feest. De landing is net wat zachter, elke stap net wat stabieler, alles met net wat meer comfort. Met de ASICS GEL-Nimbus 21 verandert het asfalt in een wolkendek.