Asics

  DYNAFLYTE 3 en ROADHAWK FF 2

  (0)

  Hardlopen op een wolk.

  20 Aug, 2018

  © ASICS - De ASICS DYNAFLYTE 3 en ROADHAWK FF 2 hardloopschoenen

  Lyte of Propel

  Asics trekt flink wat technologie uit de kast. Twee nieuwe hardloopschoenen, voor twee verschillende soorten lopers. Allebei met Asics’ nieuwste zool, de FLYTEFOAM – en toch zit er een klein verschil tussen DYNAFLYTE 3 en de ROADHAWK FF 2.

  © ASICS - De ASICS DYNAFLYTE 3 hardloopschoen

  Het draait hier dus om de zool. En niet zomaar een – namelijk een zool met FLYTEFOAM. Asics maakt onderscheid tussen FLYTEFOAM Lyte en FLYTEFOAM Propel. Ieder tilt een eigen schoen. De Lyte hoort bij de DYNAFLYTE 3, speciaal voor de loper die houdt van een lichte en snelle run. De zool is superlicht, zeer responsief en gemaakt van nanofiber. Uitstekende demping dus. En het gaat niet ten koste van de duurzaamheid van de schoen. Een zool waar je lichtvoetig van wordt – zeker met de APADT MESH 2.0 bovenop, die heeft een dubbele laag voor meer ondersteuning.

  © ASICS - De ASICS ROADHAWK FF 2 hardloopschoen

  Ben je meer allround en ook van de lange adem? Dan is de ROADHAWK FF 2 voor jou weggelegd: voor korte, lange en andere snelheidsoefeningen is dit perfect. De FLYTEFOAM Propel-zool speelt daarin een grote rol. Die verhoogt namelijk de reactiesnelheid bij het afzetten. Sneller van de grond, dus hogere snelheid. Qua design kreeg de ROADHAWK FF ook vernieuwing; de pasvorm is geperfectioneerd.

  De strijd van de zolen dus. Het gaat om de Lyte of de Propel, korte en fel, of lang en snel. Maar allebei zo zacht als een wolk. Dus: kies jouw foam en hup, de straat op.