Voetbalshirts

  Arsenal uitshirt 2018/19

  (0)

  Wind in de rug.

  8 Jun, 2018

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal uitshirt 2018/19 met Özil, Aubameyang en Ramsey

  Zeilen

  Zeg je trouwe fans, dan zeg je die van The Gunners. Met glorieuze tijden in het achterhoofd trekken ze richting het Emirates Stadium, vol moed, en trots. Een zesde plek dan wel in Engeland, Arsenal is nog steeds een van ’s werelds populairste clubs. Zelfs in uitwedstrijden hangen de fans in het kielzog van hun jongens – als ze in donkerblauw door Engeland reizen.

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal uitshirt 2018/19 met Özil

  Dat is steun die Arsenal wel kan gebruiken in uitwedstrijden. We kunnen wel stellen dat afgelopen seizoen daar is weggegooid. Na dertien van de negentien uitwedstrijden gingen ze naar huis met 0 punten. We horen het je denken: dat kan niet. Arsenal zal de eerste zijn die dat bevestigt. Maar nu, met nieuwe trainer, een frisse wind, staan de zeilen strak, kanonnen geladen, klaar om Engeland te veroveren.

  Dat gaat komend seizoen gebeuren in donkerblauw met paarsrode accenten en graphics. Over de breedte van de borst loopt een paarsrode ‘hartslag’, het idee waar PUMA op drijft aankomende seizoen: clubs uitlichten die leunen op de trouwe fans, de hartslag van de stad.

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal uitshirt 2018/19 met Aubameyang

  Andere tinten komen terug in de camouflage-strook op om de bovenarm en de rode spikkels op de schouders van de raglanmouwen. De kleine PUMA-logootjes op de schouders en de borst zijn wit, de sponsor ook.

  Bepantserd met dryCELL-technologie en evoKNIT stappen Özil, Aubemayang en Ramsey de bus, trein of vliegtuig in. Met de wind in de rug, vastberaden het nieuwe Arsenal te laten zien – buitenshuis, in heel het land.