Voetbalshirts

  Arsenal uitshirt 2017/18

  (0)

  Fris door het land.

  9 Jan, 2018

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal uitshirt 2017/18, met Walcott, Ozil en Bellerin

  Kans

  Welkom in de sterkste competitie van de wereld. Hier wordt niks cadeau gedaan. Net een grote club op bezoek gehad? Dan staat een vervelende uitwedstrijd alweer voor de deur. Ademhalen zit er niet bij in Engeland. Makkelijke wedstrijden bestaan niet. Zeker de uitwedstrijden zijn lastig, dat is waar Arsenal nog veel kan winnen. Thuis zijn ze vrijwel onverslaanbaar, maar op bezoek bij de tegenstander liggen nog kansen.

  Er is wel perspectief, de laatste vier uitwedstrijden verloren de Gunners in ieder geval niet. Tegen Arsenal spelen is nooit makkelijk. Altijd fris en aanvallend voetbal, soms een beetje kwetsbaar, maar leuk om te zien. Daar hoort een fris Arsenal uitshirt bij.

  De kleur van het uitshirt loopt over van lichtblauw op de schouders naar donkerblauw rond de middel. Deze kleur komt vaker terug bij de Londenaren. Voor het eerst werd blauw gedragen in het seizoen van 1892. Door de jaren heen sierden veel Arsenal-sterren een blauw uitshirt. Met dit shirt houdt PUMA met alles rekening: de clubgeschiedenis, de stijlvolle en succesvolle 90s, maar ook de toekomst.

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal uitshirt 2017/18, met Ozil

  In een hypermoderne uitrusting reist Arsenal dit seizoen door Engeland. Meerdere snufjes houden het lijf op aangename temperatuur. Nooit meer koude benen voor Bellerin of bibberende benen bij Özil. Op de rug zitten kleine capsules van de Thermo Active-technologie die beginnen te werken als de temperatuur daalt – een geavanceerd verwarmingssysteem tussen de schouders. De powerCELL-technologie bevordert de zweetafvoer. Op de schouders zit tape die een verstevigend gevoel geven. In vol ornaat door het land.

  Het voetbal van Arsenal levert altijd wel wat op. Kijk maar naar de thuiswedstrijden. De tweede seizoenshelft moet het ook uit gaan gebeuren. Aanvallen in fris lichtblauw, dat gaan The Gunners doen.