Voetbalshirts

  Arsenal thuisshirt 2018/19

  (0)

  ‘We are THE Arsenal.’

  23 May, 2018

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal thuisshirt 2018/19 met Mchitarjan, Aubameyang, Bellerín, Özil en Iwobi

  Vernieuwing

  Zou het nu dan eindelijk gaan gebeuren? Het grote tijdperk van Arsenal. De komende periode is vast nog onzeker – een legendarische manager vertrekt – maar de weg is wel vrij voor iets nieuws. Een nieuw Arsenal, in een verfrissend, nieuw thuisshirt.

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal thuisshirt 2018/19 met Özil

  Al veertien seizoenen geen kampioen. Twee keer een tweede plek. In Noord-Londen zijn ze het wel zat. Klaar voor verandering. Staan we aan de vooravond van een periode van grote overheersing door The Gunners? Aan de fans zal het niet liggen. Die blijven al jaren achter de club staan, trekken iedere keer weer vol goede moed in rood en wit richting het stadion. Zij blijven trouw.

  Als eerbetoon aan die steun heeft Arsenal – net als bij Borrussia Dortmund – een hartslag lopen over de breedte van de torso. De hartslag van Londen. Het design is vertrouwd PUMA-achtig. Witte, hoekige raglanmouwen worden links en rechts onderbroken door een donkergrijs PUMA’tje en een strook smalle rode streepjes. Voor de rest is het shirt rood. Het is overigens voorlopig misschien wel de laatste keer dat je het PUMA-logo ziet rechts op de borst. Het contract met het Duitse merk loopt volgend jaar af. Nog even genieten van de dryCELL- en evoKNIT-technologie dus.

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal thuisshirt 2018/19 met Bellerín

  Er waait een frisse wind door het Emirates Stadium. Het is nog even wachten op een nieuwe coach. Maar de selectie is helemaal niet slecht. Met Özil, Bellerín en Aubameyang zit er zeker muziek in. Vergeet de 60 duizend supporters niet. Vergeet de miljoenen fans thuis niet. Ook al zijn ze verspreid, ze voelen hetzelfde: ‘We are THE Arsenal.’