Voetbalshirts

  Arsenal thuisshirt 2017/18

  (0)

  Kanonnenvoer.

  14 Dec, 2017

  © PUMA SE - Het PUMA Arsenal thuisshirt 2017/18, met Sanchez, Giroud en Ozil

  Prioriteit is scoren – alleen scoren

  Voor het eerst in meer dan twintig seizoenen eindigde Arsenal buiten de top-4. Je leest het goed, een serieuze prestatie. Toch krijgen ze vaak kritiek. Vorig seizoen werd het dan toch echt te veel. Het gevolg: geen Champions League, de eerste keer in ruim twintig jaar.

  Gemor onder de fans. Moet Wenger dan maar weg? Dat zal niet snel gebeuren. Laat het nieuwe seizoen maar gewoon gauw beginnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. En een nieuw Arsenal shirt.

  Simpel rood en wit, heel herkenbaar. De enige franje zit op de witte schouders: naast het rode PUMA-logo, ook zilveren spikkels en een rode stippellijn. De rode polo-kraag heeft twee knoopjes en een wit randje bovenop. Dit mag ook niet ontbreken: het witte kanon, in de nek dit keer. Al 50 jaar lang krijgt het wapen een speciaal plekje op het shirt. De fans reageren enthousiast op de kleur: eindelijk de rode peperkleur die bij Arsenal hoort. De spelers zullen ook niet klagen. Het Arsenal thuisshirt 2017/18 oogt fris en snel.

   © PUMA SE - Het Arsenal thuisshirt 2017/18, met Bellerin

  Het spel zal dit jaar niet anders zijn. Zo kennen we Arsenal. Hoog baltempo. Naar voren. Aanvallen. Tegenstanders als kanonnenvoer. Nog niet altijd even effectief, maar wel altijd leuk om naar te kijken. Van de spelers vraagt dit voetbal negentig minuten lang concentratie. Gelukkig trekt de dryCELL-technologie zweet snel weg van de huid. Op de rug zit de ACTV Thermo-R-technologie, die houdt de lichaamstemperatuur stabiel. Optimaal om te presteren. Alexis Sanchez, Özil en Giroud hoeven zich nergens anders druk om te maken. De prioriteit ligt bij: scoren. Alleen scoren.

  Meer goals. Dat betekent een verbetering van vorig seizoen. Alleen dan gaan ze weer de top-4 in. Dan komt een kampioenschap misschien wel weer in zicht. Dan lonken glorieuze jaren in het Arsenal thuisshirt. Dan zijn The Gunners terug waar ze horen, in de Champions League.