Voetbalshirts

  Ajax uitshirt 2018/19

  (0)

  Amsterdams eerherstel.

  30 Apr, 2018

  © adidas Int. - Het Ajax uitshirt 2018/19, met Dolberg, Wöber, De Ligt, Neres en Kluivert

  Sjiek en volwassen

  Speel je bij de succesvolste club van Nederland, in volgens sommigen het meest talentvolle elftal, word je nóg geen kampioen. Dat doet pijn. Zeker wanneer de resultaten eigenlijk best goed zijn. Het kan liggen aan de leeftijd van de groep. Erg jong, toch nog wat onervaren. Dan is het buitenshuis best lastig. De meeste punten werden daar verloren. Dit uitshirt moet daar verandering in brengen komend seizoen.

  In Amsterdam zul je ze niet horen: het tenue is fraai. Zwart, wit en goud: de mouwtjes zijn zwart, de schouders goud, een streep over de breedte van de borst wit. Over de lengte in de zij zitten drie gouden adidas-strepen. Het Ajax-logo is wit (op een zwarte achtergrond), net als de drie sterren erboven en het adidas-logo rechts op de borst. De trainings- en presentatiepakken zijn in dezelfde stijl: stijlvol en volwassen.

  © adidas Int. - De Ajax uitcollectie 2018/19, met Kluivert, Dolberg, De Ligt, Neres, Wöber en Van de Beek

  Een vrij sjieke look voor de jonge talentjes. En de Amsterdamse branie wordt niet vergeten: drie witte kruisjes achterop in de nek. Met borst vooruit en kin omhoog, gepantserd in Climalite-technologie melden Van de Beek, De Ligt en Kluivert zich in augustus aan het front. Scherper dan ooit.

  Hierin gaat het gebeuren, het gevecht voor eerherstel. Want al vier seizoenen lukte het niet. In zwart en goud gaat dat volgend seizoen anders, als het aan Amsterdam ligt. Het wordt tijd voor landstitel nummer 34.