Voetbalshirts

  Ajax trainingsshirt 2017/18

  16 jan, 2018

  Ajax trainingsshirt 2017/18

  Ajax trainingsshirt 2017-2018

  Op veld vier van de toekomst gaat de eerste selectie van Ajax dagelijks trainen, op weg naar het kampioenschap. Dit doen ze in het nieuwe Ajax trainingsshirt. Adidas heeft twee edities uitgebracht, een rode en een blauwe. Deze trainingsshirts met de nieuwste technologieën gaan de Ajax spelers helpen om voor de 34ste keer kampioen van Nederland te worden.

  Rood en blauw

  De rode en blauwe Ajax trainingsshirts bestaan uit 100 procent polyester. De mesh gaatjes op de achterkant van de korte mouwen houden je koel tijdens warme omstandigheden. Daarbij heeft adidas ook de adizero technologie verwerkt in de shirts. Dit geeft je extra lucht tijdens het trainen en door de technologie wegen de shirts haast niks. Daarbij voert adizero de regen of zweet eenvoudig af zodat je droog blijft. De clublogo van Ajax staat bij beide shirts op de linkerborst. Om het shirt nog lichter te maken is deze logo erop gedrukt en niet geborduurd. Op de rechterborst is het bekende adidas logo gedrukt. Op de zijkant van de mouwen heeft adidas de drie strepen geplaatst. Het design is simpel en elegant. De V-hals en de raglanmouwen geven het shirt een mooie strakke pasvorm.  

  Voor de rode editie heeft adidas gekozen voor rood als hoofdkleur. De drie strepen op de mouwen, de logos, de streep langs de V-hals en de rand onderaan het shirt zijn allemaal wit. Boven de rand op de onderkant zit nog een subtiel zwart randje. Het rood laat het wit er goed uitkomen wat dit shirt een opvallende vertoning maakt.

  Bij de blauwe editie is de kleur blauw de hoofdkleur. De logos zijn wit, net als het dunne lijntje die langs de blauwe V-hals loopt. Ook boven de rode onderkant zien we een elegante witte streep. Daarbij zijn de drie adidas strepen op de mouwen ook rood. Bij beide shirts zijn de letters van adizero onder aan de linker zijkant wit. De kleurencombinatie blauw rood en wit werkt goed samen en maakt het een mooi shirt om te dragen.

  De toekomst

  Op sportpark De Toekomst gaan grote talenten als Frenkie de Jong, Donny van den Beek en Matthijs de Ligt gaan in het Ajax trainingsshirt keihard werken om nog beter te worden. Ze gaan er alles aan doen om het team te helpen weer kampioen van Nederland te worden.