Voetbalschoenen

  adidas X Pyro Storm

  Ontvlam die sprint.

  22 okt, 2017

  adidas X Pyro Storm
  De zwart-rode adidas X 17+ Purespeed Pyro Storm

  Golden boy

  Etihad Stadium, Man City. Nummer 33 in de schijnwerpers. Het zweet druppelt langs zijn voorhoofd. Verdwaasd en volledig in zijn element zijn de gedachten even niet op het veld. Een paar tellen is hij ergens anders. Terug in de tijd, 1 juli 2013 in São Paulo, op het complex van Sociedade Esportiva Palmeiras. Zijn eerste training voor een profclub, hij was pas 16. Hier ontpopte hij zich tot een grote belofte: 54 goals in 48 wedstrijden. Opnieuw een wonder uit Brazilie, Gabriel Jesus. Nu actief bij de Cityzens. Adidas X Pyro Storm opent het vuur. Het is heet in zijn hoofd en vurig is zijn ambitie. Eén blik vertelt ons wie hij is. De Golden Boy.

  adidas X 17+ Purespeed Pyro Storm

  Gefronsd ontvouwen de wenkbrauwen zich. Zijn emotie is zijn handelsmerk en zijn schoenen vormen een hete vlam. Gabriel Jesus maakt iets los en ontketent een vulkaan. Het techfit®-compressiebovenwerk omarmt de voeten en staat geprint op de buitenkant schoen, daar vlak boven NSG. Core Black, Solar Red en Solar Orange smelten samen over het oppervlak. Zijn scharen, hakjes en schijnbewegingen. Het is lachen, gieren, brullen. Heerlijk om naar te kijken. De drijfveer van de straat en de flair van de samba, zijn roots zie je terug op het veld. Door regen en zonneschijn zet hij door, hij vormt een vurige storm en iedereen mag het weten. Zien, handelen en gaan. Het halfhoge design is zijn basis voor stabiliteit en het gebreide bovenwerk voor zijn snelle bewegingen. Druk op de keeper, in dienst van de spits, gretig voor een actie en alles voor die sprint. Non Stop Grip. De dunne laag stipreliëf kleeft aan de bal, bij iedere aanname is het pats dood. Om je heen kijken en kiezen. Passen, trucen of ciao? Die sprint is jouw heilig, daarmee overklas je de tegenstander. Gabriel Jesus kent de formule. Daarom kiest hij voor deze schoen. De PURECUT-sokvoorvoet is veterloos en uiterst betrouwbaar in de lange runs. Links, rechts, en altijd weer iets geks. Het moet, want verbazen verrast, dat weet iedere Braziliaan. Het halfhoge design is zijn sleutel tot een stabiele sprint. De X-hielvoering paraat. De SPRINTFRAME FG-loopzool op scherp. Alles is geregeld, van functie tot design. De matzwarte zoolplaat en de grote Solar Red X aan de binnenkant schoen tekenen het charisma van de adidas X 17+ Purespeed Pyro Storm. Het hele stadion zingt en beweegt mee met zijn bewegingen, de golven dansen en omringen de warmte. Adidas groots aan de buitenkant schoen. Jouw merk. Jouw club. Hier voelt iedere ster zich thuis. Iedere jongen droomt weg bij een scenario zo mooi als dit spektakel. Zijn ogen zeggen alles maar concreet is het niet. De commentator wil het weten, wij allemaal willen het weten. De bal aan zijn voet. Hij kijkt. Hij denkt. Iedereen houdt zijn adem in en hoopt op het onverwachte. Wat doet Gabriel Jesus?

  Alles moet in vuur en vlam

  Als je hem ziet spelen, de momenten in het spel en de momenten tussendoor, dan lees je zijn gedachten: “alles moet in vuur en vlam”. Adidas X Pyro Storm ziet het en kijkt niet weg. De middelen zijn overhandigd. Snelheid tot in perfectie. Comfort tot in de puntjes. Langzaamaan bewegen de transparante noppen zich toe naar een nieuw glorieus moment. Aan jouw de taak: ontvlam die sprint.