Voetbalschoenen

  adidas X Magnetic Storm

  Pure klasse in razend tempo.

  13 jul, 2017

  adidas X Magnetic Storm
  De zwarte adidas X 17+ Magnetic Storm

  Bestorm de tegenstander

  Een tornado oogt chaotisch maar heeft zelf alles onder controle. Magnetisch is jouw aanname, stormachtig is jouw snelheid. In het zwart raas jij over het veld. De Magnetic Storm Pack onthult zich met adidas X als brein.

  adidas X 17+ Magnetic Storm

  Een statuur boven de gevestigde elite. De adidas X 17+ Purespeed staat aan de start van een ontregeling. Een machtige uitstraling voegt de schoen toe aan jouw behendige voetenwerk. Smalle 3D-stippen houden de bal vast, Non-Stop Grip is de technologie. NSG laat zich niet gek maken door een beetje regen. Jij wilt presteren en de schoen weet dat. Samen betreden jullie het spektakel. De X als wapen. Uit het niets kan die toeslaan. De voetbalschoen kent jouw kwaliteiten. Als plotselinge steekvlammen kies jij onverwachte momenten uit. Glorieus, want alles moet in vuur en vlam. Het techfit®-compressiebovenwerk is een mal van jouw voet. Je beleeft de directe omhulsing. De X-hielvoering zet jouw voet in het startblok, paraat voor de ultieme sprint. Een paar tellen vóór het fluitsignaal en jij kan niet wachten. Je voeten zijn vrij van veters, PURECUT-sokvoorvoet geeft comfort in al zijn luxe. Stabiel sta jij op het veld. Jouw eerste balcontact is voor de liefhebber. Het publiek staat op. Je voelt de drang en kiest de één-twee. De ultralichte SPRINTFRAME FG-loopzool versterkt jouw actie in razend tempo. Voordat men het weet ben jij al weg. Het hele team vooruit. De adidas X 17+ Purespeed heeft het vuur aangestoken. De tegenstander had moeten weten dat jij licht ontvlambaar bent. Het zwarte schoeisel dat jij draagt stijgt op. Explosief en onstuimig snel. De SPRINTFRAME techniek gegraveerd op de onderkant zool. Het logo van Adidas stijlvol op de zijkant. De kleur zwart met gradients van een verborgen planeet. Alles kenmerkt de pure klasse. Volmaakt is de schoen en superieur is jouw uitstraling. Stap in de raket en zet alle planeten op zijn kop.

  De zwarte adidas X 17.1 Magnetic Storm
  De zwarte adidas X 17.1 Magnetic Storm

  adidas X 17.1 Magnetic Storm

  Een bliksemflits raakt het veld. De noppen van de adidas X 17.1 steken in het groene gras. Jouw voet omhelst het techfit®-compressiebovenwerk. Jij bent klaar voor de aftrap. Laat die wedstrijd maar beginnen. Bliksemsnel ga jij de boel doen losbarsten. De extreem lichte SPRINTFRAME FG-loopzool is gemaakt voor SPEED en GRIP. De twee vereisten voor jouw spel. De hele schoen staat in het teken van deze combinatie der combinaties. Het nauwkeurige  stipreliëf op het oppervlak voor controle. De voorgebreide veter-bovenkant voor bewegingsvrijheid. Het halfhoge design voor stabiliteit. Overal is aan gedacht. Op maximale snelheid blijf jij kort aan de bal. Magnetic Storm zit verworven in de look and feel. Zwart als frame met glinsterende details. De adidas X 17.1 straalt power uit. Stormachtig de snelheid en magnetisch de aanname. Het ADIDAS logo aan de zijkant en één keer op de zool, samen met de SPRINTFRAME techniek. Triomfantelijk is de beleving. Jij kende deze specs al. Jij weet wat jou te doen staat. De wedstrijd is begonnen en op volle toeren storm jij vooruit.

  De zwarte adidas X 17.2 Magnetic Storm
  De zwarte adidas X 17.2 Magnetic Storm

  adidas X 17.2 Magnetic Storm

  All black met transparante noppen. Ongemerkt wil jij iedereen verbazen. Wat voor menig mens achteraf is, moet door jou vooraf gepland zijn. Het gehele schoenoppervlak is van top tot teen bestipt. Jouw optimale controle is hiermee een feit. Non Stop-Grip. Check. De schoen moet goed zitten, verfijnd in de liefde voor de voet. Inlopen is verleden tijd. Techfit®. Check. Op topsnelheid iedereen voorbij sprinten, de controle behouden en grip hebben over alle situaties. Optimale controle is herboren. FG-loopzool. Check. De lijst is doorlopen en jij ontsteekt de fakkel. Jouw hart is vurig. Heet voor actie. Je trekt de adidas X 17.2 Magnetic Storm aan en flitst voorbij, sneller dan de camera’s kunnen vastleggen.

  De zwarte adidas X 17.3 Magnetic Storm
  De zwarte adidas X 17.3 Magnetic Storm

  adidas X 17.3 Magnetic Storm

  Een lichtgewicht onder de schoenen. De adidas X 17.3 gaat voor klemvast en weg. Een ultrasnel vertrek dat de tegenstander doet staren. Het Chaos Feel-bovenwerk ontvangt de bal liefdevol op je voet. Laat het voetenwerk van start gaan. Adidas kiest voor functie en design. Het logo excelleert in uitstraling. De drie strepen in het paars/blauw op de zijkant van de schoen. Het merk en jij gaan voor magnifiek. Techfit aan de binnenkant van de schoen. Vlak naast de paarsblauwe X. Het weergeeft de kwaliteit aan techniek. Eén onderdeel maakt meester over het comfort. Je voelt de schoen, strak en heerlijk om de voet. Het gewicht is zo miniem dat vliegen voor jou te doen is. Waarom niet opstijgen? Vóór die vraag beantwoordt is ben jij al weg.

  De zwarte adidas X 17.4 Magnetic Storm
  De zwarte adidas X 17.4 Magnetic Storm

  adidas X 17.4 Magnetic Storm

  Snel zijn zonder op te vallen. In het zwart van de adidas X 17.4 imponeer jij de realiteit. De drift van de FG-zoolplaat is jouw drijfveer in de sprint. ADIDAS en zijn strepen op de zijkant van de voetbalschoen. Aan de binnenkant de felbegeerde X. Een toonbeeld van pure snelheid. De synthetische upper houdt het soepel. Jouw voet is op zijn gemak. Een boost stroomt door jouw lichaam. Tijd voor actie.

  Aan lef geen gebrek

  Voor een ervaring van hoge snelheid moet je sterk in je schoenen staan. Bij het lef ligt het resultaat. De zwarte voetbalschoenen van de Adidas X Magnetic Storm Pack zijn upper class. Jij adoreert het design en ervaart de techniek. Aan lef geen gebrek. In deze schoenen bestorm jij de tegenstander.