adidas

  Team Mode pack

  (0)

  Nieuw seizoen, nieuwe kleuren.

  5 Sep, 2018

  © adidas Int. - De X18+, Predator18+ en de NEMEZIZ18+, uit de adidas Team Mode Pack

  Fris en fruitig

  Iets meer dan een week na de WK-finale had adidas de spelers alweer voorzien van nieuw schoeisel. Iedere silo een update, nieuw uiterlijk, klaar voor een frisse start van het seizoen. Ze sturen hun atleten met veel kleur de wei in.

  De twee silo’s die qua vorm het meest opvallen, zijn de Predator18+ en de NEMEZIZ. De mannen met grote longen, die draven van zestien naar zestien, doen dat dit seizoen in zwart-rode Predators. Pogba blij. Een knipoog naar de eerste Predator ooit gemaakt – alleen heeft deze versie uiteraard die hoge sok. Aangekomen in de buurt van het doelgebied, leveren ze bal geregeld in bij de behendige dribbelaars en scherpe afmakers voorin. De ‘tape’ van de NEMEZIZ is dit voorlopig blauw. Lingard kan de camera’s dit seizoen niet ontgaan. Kijken wat dat duo te weeg kan brengen bij Man U.

  © adidas Int. - De NEMEZIZ18+ en Predator18+, uit de adidas Team Mode Pack

  Hield je altijd al van dat klassieke voetbalschoenengevoel? Dan kom je toch al snel uit bij de Copa. Dit keer niet gewoon zwart en wit, maar zilver met blauw. De klassieker krijgt een modern jasje. Eerstvolgende keer dat Kroos Bale wegstuurt langs de lijn blinken zijn zilveren Copa’s in de stadionverlichting. Prettig dat Bale op de X speelt: de schoen voor de sprinters, de sneltreinen. Ze zijn fluoriserend geel, dus Kroos kan Bale haast niet uit het oog verliezen. Een mooie geel-zilveren tandem daar in Madrid.

  © adidas Int. - De Copa18 en X18+, uit de adidas Team Mode Pack

  In deze kleuren trappen we af. De technologie van alle schoenen is hetzelfde gebleven. Dit is een fraaie kleurenupdate. Zo beginnen de adidas-spelers fris en fruitig aan het nieuwe seizoen.