adidas

  Skystalker pack

  (0)

  Voor een arendsoog.

  15 Dec, 2017

  © adidas Int. - De adidas X Skystalker

  Meester van het vak

  Vliegen over de vallei is een droom zo oud als de mensheid. De vleugels gespreid en een totale focus – een arendsoog. De Skystalker pack van adidas Football opent een wereld door de ogen van een roofvogel. De beste technieken uitgevoerd door de meest virtuoze jagers. Overzicht en timing. Zie alles, voel wat leeft, en jaag op iedere kans.

  © adidas Int. - De adidas Predator Sky Stalker
  © adidas Int. - De adidas Predator Skystalker

  ACE is niet meer, de Predator is terug, en de Copa 17 evolueert tot Copa 18. De adidas Skystalker Pack maakt impact. De unieke collectie bestaat uit de Predator 18+, de NEMEZIZ 17+, de X 17+ en de Copa 18.1. Geïnspireerd op roofvogels. Verlies niets of niemand uit het oog en wees de meester van het vak.

  © adidas Int. - De adidas Nemeziz Sky Stalker
  © adidas Int. - De adidas Nemeziz Sky Stalker

  Direct the game: de Predator is terug van weggeweest en klaar voor de aanval. Innovatie en historie komen samen in de traditionele kleuren en niemand minder dan Paul Pogba bijt het spits af. Outclass: de Copa-evolutie van 17 naar 18 excelleert nog meer in haar kunde met de nieuwe Primeknit instap en technologische vooruitgangen. Nog nooit was de pasvorm zo comfortabel. De schoen is wit-zwart met een goud adidas logo. In één woord: magisch. Unleash speed: de X 17+ is goud van kleur met rood-zwarte details. Een machtige schoen om de voeten van Luis Suarez. Gemaakt voor snelheid. Disrupt the game: de NEMEZIZ 17+ kent dezelfde kleuren maar dan andersom: zwart de basis, rood en goud de accenten. De honger van Lionel Messi is nog steeds niet gestild. Zijn doel? Meer acties. Meer goals. Meer prijzen.

  © adidas Int. - De adidas Copa Sky Stalker
  © adidas Int. - De adidas Copa Skystalker

  Dit is het veld bezien vanuit een vogelvlucht. Ongekende uitdagingen en zwaar bevochten overwinningen. Alle spelers zijn gefocused – de blikken staan op scherp. Pogba, Suarez, Messi en jij kijken recht in de camera. Strak vooruit. Flits. Het jachtseizoen is geopend.