Voetbalschoenen

  adidas Nemeziz Pyro Storm

  Ontvlam alles.

  14 nov, 2017

  adidas Nemeziz Pyro Storm
  De adidas Nemeziz 17+ 360 Agility Pyro Storm

  Vurige strijd

  Wie tegen Napoli speelt, speelt met vuur. Vraag het Maradona. Lorenzo Insigne voelt dit vuur en weet dat een tentoonstelling vereist is. Iedere week een vurige strijd. Hij doet het met liefde want Napels heeft zijn hart gewonnen. Passievol op de adidas Nemeziz Pyro Storm voetbalschoenen laat hij het stadion kolken als een vulkaan.

  adidas Nemeziz 17+ 360 Agility Pyro Storm

  De sokjes kort. Tattoos op de kuiten. Een vette knipoog. Lorenzo Insigne maakt zich warm. De tegenstander is bezig met een rondootje en de spelers gluren stiekem naar de overkant. Zij zien hem en één ding is zeker: het baardje en het strakke kapsel maken impact. Rauwe charme straalt over het veld. Insigne en zijn companen leven naar de Napolitaanse mentaliteit: espresso’s, razendsnelle scooters en robuuste ijdelheid. Hier in Stadio San Paolo leiden ongeschreven wetten waar niemand mee mag spotten. Nog 3 minuten, de gedachten van Insigne gaan uit naar de aftrap. Zometeen gaat het beginnen, zometeen barst het los. De bedrukte sjaaltjes de lucht in en het luidkeelse gezang golvend door ‘n immens theater. Als een rauwe opera; vals maar mooi. Venijnig gooit ieder lied olie op het vuur. De adidas Nemeziz 17+ 360 Agility Pyro Storm voetbalschoenen staan paraat. Insigne’s korte en krachtige versnellingen vinden heil in de transparante TORSIONFRAME-loopzool met TORSION RIBS, gemaakt voor explosieve ontketeningen. Hij weet het. Hij kent de verborgen krachten en de waarde van het design: streeppatronen over de bandage, adiStripes tegen de buitenkant en NEMEZIZ achterop. De wedstrijd gaat van start en het spektakel is begonnen. Het is wachten op zijn eerste balcontact maar niet voor lang. Direct al ontvangt hij de bal op de voet en het rumoer in het publiek neemt toe. Vai, vai, Lorenzo. Iedereen gelooft in hem. Het boegbeeld van de club. AGILITY KNIT 2.0-voorvoet reageert en Insigne is vertrokken. Het Solar Orange-Core Black TORSION TAPE van het 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM springt op actief. Extreme bewegingen, extreme acties. Lorenzo Insigne is aan. De vulkaan kolkt en het publiek wil meer. Altijd meer. De temperamentvolle Italianen schreeuwen de longen uit het lijf. Insigne beweegt en versnelt. Hij kapt en plots is het stil. DUAL LOCK COLLAR zet de enkel stevig op zijn plek. Er is ruimte voor een schot. Een schot dat we kennen van Insigne: een stevig gedrukte curve met de binnenkant voet. Gaat hij het doen? Zijn handelsmerk? De vraag passeert de revu en iedereen houdt zijn adem in – maar niet voor lang. De kruising. Insigne doet het weer. Opnieuw een radicale en gedurfde tentoonstelling. Zijn goal ontbrandt het lint en hartstochtelijk ontploft het stadion. De vulkaan is uitgebarsten. Kinderen van vaders en opa’s van kleinzonen kijken het stadion rond. Zij zien een lichtblauwe zee aan Napoli shirts en voelen de emotie, hier in Napels heerst het vuur. Grazie Lorenzo.

  Een kolkende vulkaan

  Het oranje-zwart van de adidas Nemeziz Pyro Storm en het hete vuur van de Napolitaanse ‘tifosi’ maken van Stadio San Paolo een kolkende vulkaan. Passie voor de aanhang en hart voor het voetbal. Strijdvaardig, lustig en bovennatuurlijk. Alles in het teken van de vurige strijd. Om de voeten heb jij een wapen. Aan jou de eer: sla toe als niemand het verwacht.