Voetbalschoenen

  adidas Nemeziz Ocean Storm

  Onaantastbaar.

  29 aug, 2017

  adidas Nemeziz Ocean Storm
  De adidas Nemeziz 17+ 360 Agility Ocean Storm

  Een zee van tranen

  Mars, Venus, Jupiter, Saturnus. Geen enkele planeet is zo geliefd als Messi. Gedragen door het volk met tranen van geluk en ongeloof. Deze zee van tranen vormen zijn oceaan en aan de bal heeft hij maar één ding in gedachten: ‘storm vooruit’. De Ocean Storm pack van Nemeziz is niet te begrijpen snel, behendig en accuraat. 213 gram aan wonderen. Deze voetbalschoen is onaantastbaar.

  Adidas Nemeziz 17+ 360 Agility Ocean Storm

  In een flits een vloeiende beweging: 1 man kwijt. Supersnel een tik naar links: 2 man kwijt. Tik vooruit en hup in de volgende versnelling: 3 man kwijt. Een vlotte kap schuin naar links: 4 man kwijt. Tik op volle vaart naar binnen: 5 man kwijt. Tik naar rechts, het lijkt onmogelijk maar het gebeurd: 6 man kwijt. Een aansluitende golf van bewegingen en vaardigheden breekt los. Slidend een schot met rechts: 7 man kwijt. Doelpunt? Is dit werkelijk? Ja, dit is echt. Het is de stroming naar de goal op planeet Messi: Leo in een spoedversnelling naar de kust. Golvend en stormend. De oceaan van Messi is niet te begrijpen. Hij is niet één stap maar drie stappen voor. Een onverwachte beweging, een omschakeling, een nieuwe truc. Zoals golven van een verbazingwekkende zee met rode vlag. Let op: verboden om te zwemmen. Ook al verwacht je het onverwachte volgt hetgeen je niet verwacht. Adidas Nemeziz ondersteunt Messi. Als het onmogelijke kan, kan het dan nog beter? Op de haven sleutelen ze aan formules en bouwen zeelieden aan een antwoord. De specificaties van de Nemeziz Ocean Storm Pack omschrijven de doelen: (1) AGILITY KNIT 2.0 om de voorvoet: voor een ‘simpel’ tikje dat vier spelers, inclusief de keeper, op het verkeerde been zet en de bal feilloos achter iedereen het net in jaagt. (2) TORSIONFRAME-loopzool met TORSION RIBS onder de voet: voor het lanceren van een vliegende goal met de borst – je leest het goed: met de borst. (3) DUAL LOCK COLLAR als lockdown: voor een aanname en schot net buiten de zestien, dat voor het blote oog tegelijk gebeurd, en vervolgens precies afgemeten strak in de kruising beland. (4) 360 TORSION TAPE – met daaronder het 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM – om de middenvoet en enkel: voor een kleine stuit op milimeters van de keeper, een touchering van de lichtste vorm over de keeper en een ‘low-kick’ schot in het net, gewoon omdat het kan. De Nemeziz is er voor al deze wonderen en voor nieuwe bovennatuurlijke ingevingen, met als credo de wonderen zijn de wereld nog niet uit. De zee op planeet Messi kan zomaar en ineens toeslaan. De drie aanwezige Solar Yellow strepen van adidas op de buitenkant schoen, Nemeziz op de hiel, TORSIONFRAME op de transparante buitenzool, Legend Ink en Energy Blue gestreept op de 360 AGILITY BANDAGE – gegraveerd aan de binnenkant schoen – tekenen de machtige invloeden van de oceaan: de zon en de zee. Nemeziz kent liefde voor de voet en niet te volgen spel. Bovenal, liefde voor details, want alleen ongeziene componenten maken bij Messi nog een verschil.

  Oceanische krachten

  De solide bewegingen, de ongenaakbare versnellingen, de onaantastbaarheid. De oceanische krachten van Leo nemen toe. Dag op dag. Week op week. Jaar in, jaar uit. Het niveau van de zee blijft stijgen. Hij wordt scherper, venijniger maar altijd met dezelfde speelse schwung. Nemeziz voelt de wonderlijke synergie van vloeiende golven en zonnestralen. Zonder onderbrekingen. Messi is het toonbeeld voor wat er komen gaat, zodra jij deze schoen aantrekt beleef je de impact.