Voetbalschoenen

  adidas Nemeziz Messi Core Black Future

  Wendbaar op topsnelheid.

  10 jul, 2017

  adidas Nemeziz Messi Core Black Future
  De adidas Nemeziz Messi 17+ 360 Agility Core Black Future

  Sneller dan het licht

  Voordat hij één stap gezet heeft ben jij drie stappen verder. Kort en slim zijn jouw bewegingen, razendsnel in het moment. Adidas omhelst de ongekende skills van Lionel Messi en presenteert de adidas Nemeziz Messi. Sommigen denken buiten de box, jij kent geen box. Trek de schoen aan en omgeef je in een ander universum.

  adidas Nemeziz Messi 17+ Core black future

  Wendbaar op topsnelheid. Jij veert op met de schoen zonder veters. De TORSION TAPE strak om de middenvoet en de enkels, alles op zijn plaats voor jouw grensverleggende acties. Het 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM als zorgzame onderlaag tempert de totaliteit aan comfort. Een innovatie die gesigneerd staat op de instap van de schoen. Sporttape als inspiratiebron. Jij als uitgangspunt. Een speler die sneller denkt dan de vaart van het licht. Voeten die spreken als donder tijdens onweer. Het AGILITY KNIT 2.0-bovenwerk op de neus van de schoen is liefde op het eerste gezicht. De direct-fit maakt inlopen overbodig. De schoen en jouw voet zijn één vanaf moment één. Het zwarte fundament en de drie witte strepen zijn ingrediënten voor een orkaan. De gele letters MESSI voor een tropische storm, windsnelheden die records overschrijden. Jij verrijkt jezelf met DUAL LOCK COLLAR om de enkels en bereidt je voor op de race die komen gaat. De messiGAMBETRAX-loopzool 2.0 en de TORSIONFRAME-buitenzool slaan de handen ineen. Samen maken zij jouw bewegingen nog lichter dan vederlicht. Het ultieme doel van 213 gram aan kunde? Stabiel en dynamisch op topsnelheid en grip op ieder moment. De torsionribs zijn hartsvrienden van de Nemeziz Messi 17+. De schoen lijkt net een meteoor, zwart, wit en geel vormen de basis en de zool is transparant. Jouw voeten staan in de startblokken, het startschot gaat af. Ontvang een knipoog van Messi zodra jij iedereen sensationeel voorbij rent.

  De Adidas Nemeziz Messi 17.1 Core Black Future
  De Adidas Nemeziz Messi 17.1 Core Black Future

  adidas Nemeziz Messi 17.1 Core black future

  Jouw voet vraagt om magische behendigheid. Een schoen die jouw vliegensvlugge acties kan bijwonen. Onmogelijke doelpunten mogelijk maakt. Je trekt de adidas Nemeziz Messi 17.1 aan. Hij zit goed, hij voelt goed. Het AGILITY KNIT-bovendeel matched met jouw pasvorm. Stevig is de TORSION TAPE van het 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM. Een systeem gebaseerd op het inwikkelen van de enkel. De zorg is liefdevol. De DUAL LOCK COLLAR techniek ontfermt zich over jouw enkels. Stabiliteit als hoogst genoten resultaat. Stevig in je schoenen staan is meer dan een gezegde. Theorie en praktijk komen samen op het veld. De messiGAMBETRAX 2.0-loopzool geeft licht rennen een nieuwe dimensie. Snel tijdens sprinten en flexibel in de acties. Jij kent de technieken, jij kent ook de wonderen van Messi. Een toonbeeld voor het voetbal. De bal die rond is en niemand die voorspellen kan wat er gebeuren gaat. Een dribbel opzij of een sprint vooruit? In de Nemeziz Messi 17.1 voetbalschoenen weet niemand het behalve jij.

  Een wervelwind in actie

  Sneller en behendiger. Dat wil jij zijn, iedere dag opnieuw. Vergaande ambities tekenen het effect. De schoen is zwart, wit en geel, met een doorzichtbare zool. Afleiding de truc, want jij denkt altijd vooruit. In de adidas Nemeziz Messi voetbalschoenen roteer jij op de snelheid van een wervelwind.